Jest pizza dietetyczna. proteinowa, albo z kalafiora( tzn ciasto) a reszte dajesz wg uznania
Kiedyś może sie skuszę spróbować![]()
Kaiczko i tak fajne jedzenie jak na dzień poza domem ;]
Jest pizza dietetyczna. proteinowa, albo z kalafiora( tzn ciasto) a reszte dajesz wg uznania
Kiedyś może sie skuszę spróbować![]()
Kaiczko i tak fajne jedzenie jak na dzień poza domem ;]
hehehe normalnie Kochana![]()
Kulturysci wpindalają kalafiorowa, albo proteinowa i żyją![]()
no proteinową to ja jeszcze mogę zrozumieć, ale KALAFIOROWĄ?! :O
hehehee kalafiorowej pizzy to nie próbowałamdukanowcy też kombinują, jeszcze jakieś takie otrębowo-jajeczne to może bym przełknęła, pamiętam jak kiedyś spróbowałam wynalazku i zamiast mąki dodałam zblendowanej czerwonej fasoli
coś tam z tego wyszło, nawet jadalne ale żeby było smaczne to nie bardzo
ja czasem nawet w ramach diety robię sobie pizzunię z cienkiego ciasta, z dodatkiem mąki razowej bez ogromu sera i bez tłustego salami - i taka już jest do zaakceptowania
nie chcę nic zapeszać ale wchodziłam dziś na wagę i idzie w dobrym kierunkuznowu się zapowiada upalnie, źle znoszę taki gorąc i nie jestem w ogóle genetycznie przystosowana do tego
obsmarowuję się wysokimi filtrami a potem jest jeszcze gorzej bo nie dość że gorąco to mi się skóra od tych kremów lepino ale jak tego nie zrobię to poparzenia murowane....
ostatnio też mam traumę, bo po założeniu spódnicy sobie uda pozacierałam, zapomniałam jak to jest być takim kluchem
no nic tamdzion i tak może być piękny, nie ma co
![]()
Ostatnio edytowane przez kaikaa ; 04-07-2013 o 09:33
WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .::. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK
"Between my fears and dreams..."
coś ostatnio te dni za krótkie się zrobiły, znowu zleciało, znowu poza domem i od 9tej do 17stej praktycznie nic konkretnego nie zjadłam, nadrobiłam wieczorem, no ale tak być nie może wrrr...
1. owsianka z owocami, kawa z mlekiem
2. sorbet cytrynowy
3. kawa mrożona z mlekiem, cukrem (ciort wie co tam było, kumpela zrobiła)
4. udko z rożna, pomidor
5. jajecznica z 2jajec z kawałkiem kabanosa drobiowego, pomidorem + kromka razowego
ruch: rower 33km, 93min
w ogóle dziś na policja nieźle załatwiła jak sobie z kuzynką pedałowałyśmy... robiłyśmy sobie trasę nad jeziorko, droga jest przez wsie, dość spokojna, mało ruchu więc zazwyczaj jedziemy obok siebie zwłaszcza gdy widzimy że jest pusto
no i dziś też tak jechałyśmy a nagle nam za plecami coś zaczęło ryczeć, o mało żeśmy z tych rowerów nie pospadały ale ustawiłyśmy się gęsiego i przestało ryczeć - okazało się że to radiowóz
czepiły się bubki chyba dla zasady bo nie stwarzałyśmy utrudnień i można nas było bez problemu wyminąć
z milszych rzeczy - kupiłam sobie dziś foremkę na lody, o taką: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]zastanawiam się jak sprawdzi się w praktyce, w domu pomyślałam że lepsza byłaby taka foremka która nie zbiera wszystkich lodów w jednym pojemniku tylko każdy jest oddzielnie, no ale będę testować, blendować jakieś owocki i mrozić
hNa osieranie ud to dobra jest mąka ziemniaczana:P
hihi moja sis ma takie pojemniki na lody i mrozi chłopcom wode z sokiem, albo herbatę i mają wodne lody na patyku ;]
A co do tej pizzy, to jak się wsio da z umiarem i zamiast podwójnego sera tylko trochę sera plus mozzarelle, a zamiast podwójnego salami kilka plastrów salami plus np jakaś szynka z indyka czy kuraka to wyjdzie to trochę zdrowsze, nie?
Ostatnio polubiłam tortille, i nawet placki sa pszenne, ale za to w środku parowany kurak z ostrych przyprawach, trochę zieleniny, jogurt grecki z ziołami i aż tak bardzo kaloryczne to to nie jest, a smaczne. Trzeba tylko trochę oszukac nasze kubki smakowe.. Dietetycznie, nie znaczy, że gorsze w smaku. Trzeba się po prostu przestawic i pobawić przyprawami![]()
Fajna ta foremka
zmixowane truskawki z jogurtem w formie lodów
mrrrrrrrrr![]()
WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .::. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK
"Between my fears and dreams..."
Chłopaki z radiowozu chcieli się pochwalić, jakie z nich koguty
Fajna ta foremka, daj znać jak sprawdza się w praktyce![]()