Strepi !!! Wielkie GRATULACJE !!!
Chyba teraz naprawde uwierzylas w swoj sukces. To wspaniale uczucie tak wiec oby tak dalej !!! Jestes coraz blizej wymarzonego celu, a poki co swietuj swoja wygrana, moze jakas mala przyjemnosc w nagrode?
Strepi !!! Wielkie GRATULACJE !!!
Chyba teraz naprawde uwierzylas w swoj sukces. To wspaniale uczucie tak wiec oby tak dalej !!! Jestes coraz blizej wymarzonego celu, a poki co swietuj swoja wygrana, moze jakas mala przyjemnosc w nagrode?
ooooo tak. Sheep, masz rację, mała przyjemność będzie dobra - może umówmy się, że te 1,5l wody które właśnie piję to będzie ta przyjemność, co? wtedy chyba wszystko będzie ok
A myślę że dzisiejsze zakupy to dla mnie już duża nagroda. Staram się ostatnio niczego nie kupować, bo mam niestabilną wagę, ale klapeczki i top fitnessowy wzięłam bez wahania i teraz się cieszę!!!
Dzięki Owieczko!
wzrost: 166 cm, wiek: 22 lata, początek odchudzania 1 X 2008 z wagą ok. 80 kg
mój dawny wątek (foto str. 8, 14, 28, 39, 42, 70)
moje zmagania (foto str. 1, 12, 13, 20)
Dziewczyny, powiedzcie mi już jak się wstawia takie fajoskie emotikonki... ;( nie umiem
Strepi - a jak piszesz to wybierasz opcję "szybka odpowiedź" czy "odpowiedz"? Bo w tym drugim przypadku powinnaś mieć z prawej strony całe mnóstwo emotikonków....
Wybieram "odpowiedz". No i właśnie piszę i są tu tylko ikonki które mogę dodać do wiadomości. Dlaczego mi się musiało zepsuć ;(
A wiecie co mam na wadze...?
67.1 !!! (chciałam to napisać dużymi cyferkami ale sie przecież tak nie da )
A za tydzień będzie 66kg jak ja bym chciała być na tym etapie co Ty! buziol :*
Za tydzień... Hmm... Jak za tydzień będzie 66 to ok, z tym że ja potrzebuję spadku najlepiej na środę tylko pamiętajmy o tym, że jako spadek liczy się już 66.9 - tak działam od początku odchudzania, liczy się kolejny pożegnany kilogram, czyli jak już widać 6 zamiast 7 na końcu
A 8 kwietnia będzie 57 i wtedy dopiero będzie jazda
Ach ja jeszcze jadę 29 marca na deskę na tydzień, to tam się napocę!!! I wrócę z cudnym winikiem. Ale wtedy będę miała minutki
Och, jak kiedyś pojawi się 5 z przodu to chyba umrę ze szczęścia.
Buziaki Dziewczyny!
Ale Oliv91 - Ty jesteś prawie na tym etapie co ja, prawda? Masz 71, tak, tzn. zszedł Ci 1 kg? Bo dokładnie nie widzę. Czy chodzi Ci o to, żeby już 11 kg zeszło?
Pamiętajcie że jak pojawi się 66.9 to ja już będę z górki - przekroczę połówkę!!! A już niedługo zacznę wariować i kupować ciuchy, bo mi już "góra" prawie się nie zmieni, plecy i górne obwody mam właściwie "gotowe" no nie ma tam tłuszczu to co miałoby mi spaść spod biustu? Chyba że się mylę.
Buziaki
Kotek, teraz to już Ci chyba pomogę z tymi emotikonkami, bo mnie to męczyło. Wejdź proszę w "profil", a tam w "edycję opcji". Zjedź na sam dół stronki, aż dojedziesz do pozostałych opcji, jest tam interfejs edytora postów. Masz pewnie ustawiony na "podstawowy edytor" - przestaw sobie na standardowy albo zaawansowany. Powinno pomóc Trzymam kciuki...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]