-
*10 kg w dół + praca nad mięśniami
Hej, jestem Angela. Aż ciśnie mi się na język aby powiedzieć "gruba Angela"
Jest to oczywiście hiperbolizacja, podobno gruba nie jestem. Zwyczajnie źle czuję się w swoim ciele. Mam 18 lat, 165 cm wzrostu i prawdopodobnie ważę 65 kg (waga odmówiła posłuszeństwa). 2 miesiące temu warzyłam 57 kg, byłam chudziutka i pełna energii. W 2 miesiące, dodam - ciepłe miesiące, przytyłam 8 kg. A to wszystko za sprawą cudownych wakacji w gronie najbliższych przyjaciół. Codziennie picie piwka, ogniska = ziemniaczki, kiełbaski, chipsy, lody i wszelkiego rodzaju napoje słodzone i jedzenie po godzinie 18,19 a nawet 22 !!!
2 lata temu po równie obfitych wakacjach, schudłam ok 15 kg, z wagi 72 kg. Mimo prób nie udało mi się poprawić tego efektu, lub nawet utrzymać. Sport lubię, kiedyś dużo tańczyłam. Rok temu z kolei bardzo dużo jeździłam na rowerze. W tym roku NIC. Stąd szybki wzrost wagi. Będąc w górach podejmowałam próby biegania - na darmo.
Wczoraj powiedziałam KONIEC. Pół roku obserwowałam postać Ewy Chodakowskiej i jej "podopiecznych", aż sama stałam się jedną z nich.
Wczoraj (tj 10 sierpnia) zaczęłam pierwszy trening. Najpierw 5 min turbo spalania i nie dałam rady, więc przeniosłam się na SKALPEL. Po 12 minutach pobiegłam do toalety i zwymiotowałam. Zrozumiałam swój brak myślenia i słomiany zapał. Wzięłam prysznic i poczułam się cudownie. Z uśmiechem na twarzy ugotowałam obiad dla całej rodziny zawierający mieszankę moich ulubionych warzyw 
1 dzień zaliczony - pomyślałam 
Dzisiaj dzień 2.
Wstałam o godzinie 9.08 - bez śniadania oczywiście przystąpiłam do ćwiczeń z Ewą CHodakowską --> SKALPEL. Całość trwa 39 minut, a ja poddałam się w 33 minucie. Mimo to jestem z siebie dumna jako, że całe 33 minuty nie opuściłam żadnego ćwiczenia. Zła jestem jedynie za to, że ominęłam końcowe 6 minut ćwiczeń na brzuch. JUTRO BĘDZIE LEPIEJ 
Śniadanko zjadłam lekkie. Co prawda białe pieczywo, ponieważ innego nie miałam, ale to ma niewielkie znaczenie w tej chwili.
Na obiad planuję zjeść wczorajsze warzywa w bulionie z grillowaną piersią z kurczaka.
Wiek - 18
Waga - 65
Wzrost - 165
dieta? CZAS START ! <3
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów