Hej Dziewczyny, dzięki za odzew, od razu mi lepiej.
Nad jedzeniem trzeba starać się jakoś zapanować, w sumie każdy jest tutaj po to, żeby to wytrenować i utrzymać.
Dzisiaj zjadłam dwie małe ciemne bułeczki z szynką, a na drugie śniadanie będzie albo arbuz, albo borówki.
Trzymajcie się, miłego dnia!![]()
Zastąpiłam przekąski wodą. Wypijam w ten sposób naprawdę dużo wody, ale... to chyba dobrzeTrzeba sobie wbić do głowy, że jedzenie to nasze paliwo, czyli powinniśmy je dostarczać wtedy, kiedy nam go brakuje. Trochę ciężko było, ale mi się udało
Anais - no trzeba zapanowaćBo jednak to jedna z największych słabości człowieka.
znalazlam cudowną informację, "skoro masz przy sobie 10 zł, to nie wydasz 12, więc dlaczego jesz 2500 kcal, skoro spalasz 2000.." <3
Hej Dziewczyny.
Dzisiaj zjadłam:
dwie bułki małe z szynką wieprzową (4 cienkie plastry, chyba podmienię na drobiową)
ok. 30 g musli, 10 dag borówek + mleko
filet z kurczaka (20 dag) + surówka z kapusty kiszonej, marchewki, pół jabłka (30 dag)
pół bułki ciemnej z łososiem wędzonym (10 dag)
I to wszystko. Mam nadzieję, że zmieściłam się w 1200 kaloriach.
A jak Wam minął dzień? Jakieś pomysły na fajne dania?
Miłego wieczoru!![]()
może warto, żebyś liczyła sobie kcal?![]()
![]()
Oczywiście liczę sobie kalorie (jak zawsze na diecie, hehe). Wiem mniej więcej ile dany produkt ma kalorii, więc orientacyjnie przeliczam.
A jak Tobie minął dzień? Dietowo?![]()
Na wątku Mami30 są dostępne 4 jadłospisy, które dostała od dietetyka. Mają trochę ponad 1000kcal. Jeśli chcesz, to możesz poszukać tam inspiracji, albo jeśli wolisz po prostu się trzymać rozpiski, no to idealny pomysł"Moja metoda jednego dnia"
No to ładnie
A u mnie było ładnie, póki nie wylądowałam w kinie. Zaczynam się powoli załamywać. A może ogłoszę wszystkim że jestem na diecie i niech spadają!
__________________________________________________ _________________________________________
Znajdziesz mnie tu![]()