106Lubią to
-
Odp: PONOWNA WALKA-teraz skuteczna - Część 13
Olala żołądki
nie jadłam ale nie wiem czy bym się chwyciła
Wątróbka owszem ale żołądki
Miłego wieczoru Asiu
-
Odp: PONOWNA WALKA-teraz skuteczna - Część 12
mirjam....a flaczkow tez nie jadasz???hehehe
a zoladek ze szlachetniejszego produktu czy tez czesci ciala...nie mam pojecia jak to okreslic.
-
no ja bym prędzej zjadła flaczki z zołądków niz flaki wołowe fujj jakoś nie moge
no kiedys nawet potrafiłam zjeśc - bardziej ta wode spod flaków, ale teraz nie nie nie zjem
nawet wody 
wątróbke bardzo lubię
najbardziej drobiowa inne nie specjalnie
indyczego to chyba niczego nie lubie
-
a ja wczoraj flaczki na kolacje jadła
, dostałam w sloiczku od mamy
-
Asiu,
gratulacje
Idziesz jak burza.
A żołądki to ja najbardziej lubię w sosie pomidorowym.
Dawno, dawno temu podawali takie w moim bufecie w pracy.
Uzalezniłam sie wtedy 
Teraz bardzo rzadko je jadam.
-
witam piąteczkowo

weekend można powiedzieć że już tuż tuż tuż
byle dzisiaj do 16stej i można relaksować się. Ale najpierw czeka mnie sprzatanie chałupki,, pranie... ale pójde jak burza i będę wolna 
Waga dzisiaj sukowata..... kilogram w górę.. bez powodu bo wczoraj ładny grzeczny dzień był. Byłam na siłowni,, wróciłam zlana potem
lubie tą siłownie i cieszę się że się wybrałam. Będę chodzić regularnie
-
no na całe szczęscie juz weekend 
też mysle o siłce jak uzupełnienie do biegania i pływania
ale troche szkoda mi kasy, bo jak wróce do koni to to troche kosztuje
-
jak czlowiek grzeczny jest i ni z tego ni z owego kilogram wskoczy to dla mnie nie jest to przytycie a zalogi jelitowe...hahahaha
w poniedzialek ide z kochanym na fitness sie pytac o programy jakie maja i niech cosik nam wymysla,bo chcemy obydwoje isc.on chudnac nie musi,ale chce se figure rzezbic za pomoca miesni,ja to wiadomo
dtluscic sie celowo..
no ciekawa jestem jaka cene zaspiewaja????

-
Asik a co porabiasz na tej silowni? Bardziej bieznia i rowerek czy raczej typowo silowe cwiczenia?
-
hejka poniedziałkowo
Madziula na tej siłowni to bieżnia, orbi, rowerek, brzuszki itd. Raczej siłowe typowo to nie dla mnie. Ale po ostatnim pobycie tam i brzuszkach miałam zakwasy
Weekend dietkowo ok, wczoraj pogoda cudna , byłam na specerku , ponad 2,5godz dreptałam aż nogi mi w d.u.p.e. właziły
Miałam w planach już nie pedałować na rowerku w domu ale potem pomyślałam... czemu nie? no i podreptałam na domowym rumaku całą godzinkę
Ogólnie powiem wam że bardzo zadowolona z siebie jestem już od dłuższego czasu. Wpadek mało, dietka idzie, centymetry uciekają
już mi kilku znajomych mówiło że widać że schudłam.. takie słowa tak mnie motywują że nie może być wpadek
Waga w niedzielę pokazała 81 kg. Pięknie, ale dzisiaj już franca skoczyła o kilogram w górę. Niemniej jednak mam to w d..e
niech skacze ile chce a ja sie nie poddam
do świąt musze mieć piękną siódemkę z przodu
Uprawnienia umieszczania postów