To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pięknie Ci idzie, jeszcze trochę i pęknę z zazdrości.... a póki co trzeba wziąć tyłek w troki i zacząć uciekać bo czuję już Twój oddech na plecach :p
WOW ASIK KOPARA OPADA pieknie sobie radzisz cudnie kradne troche tego samozaparcia checi I tej wiecznej wiary ze wkoncu nam sie uda a wiesz ze wyslalas mi prze pomylke sms czy idziemy w srode na silke ale sie usmialam buziaki ja tez dzis pokrecilam 45 min ide w Twoje slady
hejkaaa
wysłałam ci smsa??? hahahahaha.. to miał być też do Zosi , mojej kumpelki
No wczoraj też dzien w miare udany, zbyt późno kolacja ale co tam, raz nie zawsze nie? poza tym wpadło mi troche wódeczki rzadko mi się zdarza żebym w środku tygodniu piła ale co tam dzisiaj wstałam lekko zakręcona ale kawka mnie dobudziła
Waga łaskawa bo zwyżki nie ma
Ugotowałam sobie wczoraj zupki z buraków i warzyw... mniamuśna wyszla chyba postawię na zupki warzywne i będę sie nimi obżerać bez wyrzutów
do tego wniosku tez wczoraj doszlam.zupy warzywner same zdrowie,zero kalorii prawie,zapelniaja zoladek...tylko szkoda,ze po 3 dniach zupowania ,zup i warzyw widziec nie moge...nawet gdy zmieniam...potem mi sie zawsze miesa chce!
tu masz multum przepisow na zoladki:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to sa wartosci samych,surowych zoladkow
Wartość energetyczna w 100 g: 114,00 kcal Białko w 100 g: 18,20 g Węglowodany w 100 g: 0,60 g Tłuszcz w 100 g: 4,20 g
smacznego
żołądki drobiowe mrrrrrrr
zawsze robie gulasz ale różnie go przyprawiam
uwielbiam