To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pięknie Ci idzie, jeszcze trochę i pęknę z zazdrości.... a póki co trzeba wziąć tyłek w troki i zacząć uciekać bo czuję już Twój oddech na plecach :p
WOW ASIK KOPARA OPADApieknie sobie radzisz cudnie kradne troche tego samozaparcia checi I tej wiecznej wiary ze wkoncu nam sie uda
a wiesz ze wyslalas mi prze pomylke sms czy idziemy w srode na silke ale sie usmialam buziaki
ja tez dzis pokrecilam 45 min ide w Twoje slady
![]()
hejkaaa
wysłałam ci smsa??? hahahahaha.. to miał być też do Zosi , mojej kumpelki![]()
No wczoraj też dzien w miare udany, zbyt późno kolacja ale co tam, raz nie zawsze nie? poza tym wpadło mi troche wódeczkirzadko mi się zdarza żebym w środku tygodniu piła ale co tam
dzisiaj wstałam lekko zakręcona ale kawka mnie dobudziła
Waga łaskawa bo zwyżki nie ma![]()
Ugotowałam sobie wczoraj zupki z buraków i warzyw... mniamuśna wyszlachyba postawię na zupki warzywne i będę sie nimi obżerać bez wyrzutów
![]()
do tego wniosku tez wczoraj doszlam.zupy warzywner same zdrowie,zero kalorii prawie,zapelniaja zoladek...tylko szkoda,ze po 3 dniach zupowania ,zup i warzyw widziec nie moge...nawet gdy zmieniam...potem mi sie zawsze miesa chce!
nie no mięsko też potrzebneale rzadziej
Spijam właśnie kolejną kawusięktoś się przyłączy?
wiecie co chodzi mi po głowie? żołądki drobiowe,,,, uwielbiammacie jakieś fajne pomysły na nie?> swoją drogą ktoś wie ile mają kalorii?
tu masz multum przepisow na zoladki:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to sa wartosci samych,surowych zoladkow
Wartość energetyczna w 100 g: 114,00 kcal Białko w 100 g: 18,20 g Węglowodany w 100 g: 0,60 g Tłuszcz w 100 g: 4,20 g
smacznego![]()
żołądki drobiowe mrrrrrrr
zawsze robie gulasz ale różnie go przyprawiam
uwielbiam![]()
oj ja też uwielbiammogłabym jeść jeść jeść
a jeszcze bardziej lubie żołądki gęsie albo indycze
bo większe są
a ta stronka Bibi rewelacja![]()