Tak, ja też długo nie mogłam się przekonać, jak zrobiłam to z 3 dni stał w lodówce nim go spróbowałam, potem powoli się przekonałam, smak ma inny, zresztą jak wszystko dukanowe, ale idealny do sałtek, sosu tatarskiego czy pasty jajecznej. Polecam
Jovika pisała, że wyszedł jakiś gęsty- trzeba dodać odrobinę gorącej wody, a i robię wg przepisu naszej Elmy
---------- Wiadomość dodana o 08:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:49 ----------
Dzięki niunia
Ostatnio edytowane przez bigmoona ; 20-02-2010 o 09:10
Witajcie
wróciłam z dawki w żyłę![]()
Macie może jakiś sposób aby szybko, tak do wtorku się spionizować i świetnie funkcjonować? Cały czas kręci mi się w głowie i jestem słaba. Do diety powrócę od środy, zacznę od PP.
Ale coś mi łazi po głowie, tyle, że siły musiałaby powrócić
Gratuluję Wam spadeczków. U mnie dzisiaj 83,2 ale przez tydzień było jak było i dodatkowo @ wwwwryyyyyy
Powiedzcie mi, czy w dniach P+W mogłabym spijać sok z marchewki?
A może ktoś może polecić coś na wzmocnienie z apteki? No za chwile szlak mnie trafi jak nadal będę tak się czuła
I upiekę sobie dzisiaj sernik! Taka złota myśl dzisiejszaMiłego weekendu!
---------- Wiadomość dodana o 09:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:10 ----------
MONIA, ELKA!!!
7 z przodu - Jesteście wielkie! Gratuluję![]()
Witaj kochana, jeślo chodzi o sok to możesz, ale nie za dużo, o marchewkach jest napisane, że nie w każdym posiłku, więc myślę, że z sokiem należy postępować podobnie
---------- Wiadomość dodana o 09:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:19 ----------
Dzięki, ale wielkie to my już nie jesteśmy hehe
buźka
Hej Maryska!
Teraz to juz tylko z orki... ale Ty sie masz z tym swoim zdrowkiem, bidulko
Zastanawia mnie co Ci takiego po glowie chodzi
Co do soku, to nie wiem. Niby dukan mowi, ze nie wiecej niz 1 marchewke w ciagu dnia. Ale zdrowko jest najwazniejsze, wiec to juz od Ciebie zalezy. Sprobuj i siebie obserwuj
To i tak Ci wcale nie przybylo, nawet nie pol kilo.
Duza buzia!
---------- Wiadomość dodana o 09:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:21 ----------
Super podejscie, usmialam sie
---------- Wiadomość dodana o 09:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:21 ----------
Cesarz i cesarzowa wstali wiec koniec mojej wolnosci... Zaraz sie chyba wyprostuje i wybede gdzies z domku... moze jakis spacerek, zakupki, zobaczymy...![]()
Bejbik w drodze
Nie mam pojecia! W sumie slyszalam, ze z tymi wedzonymi trzeba uwazac - rybkami i wedlinami. Wiec pewnie z kurczaczkiem byloby tak samo...
---------- Wiadomość dodana o 09:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:52 ----------
Wlasnie kochane... mam wazne pytanko, bo moja mama znowu zaczyna watpic w swoje sily...
Jak to jest z hormonami i ich wplywem na diete po okresie porzekwitania??!!
Bejbik w drodze
Nie wiem na ile dobrze pamiętam, bo nie wczytywałam się w to aż tak bardzo, ale to chyba zależy czy menopałza jeszcze trwa, czy juz się skończyła. O ile trwa, to radził przeczekać bo kilogramy same mogą wrócić do norny, a przyrost wagi jest spowodowany hormonami, a jeśli jest po to chyba nie ma to większego wpływu, ale pewności nie mam