możemy.
Biometeo niekorzystne, to chyba dlatego mamy takie gigantyczne doły...
Też właśnie wypiłam kakao. Humoru raczej nie poprawi ale może chociaż dzisiejsze skurcze będą słabsze??
Też je macie?? Jeśli tak, to jak sobie z nimi radzicie?? Od kilku dni męczą mnie okropnie, a z dnia na dzień coraz częstsze. No i ta sucha skóra ale z nią jakoś sobie radzę.
Maślanka to produkt uboczny produkcji masła - ubija się śmietankę, grudki tłuszczu zbijają się w masełko, a pozostała woda to maślanka.
Ten skład niezbyt ciekawy, mniej białek niż węgli - ew. użyj na 2 razy
---------- Wiadomość dodana o 21:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:01 ----------
Jakie skurcze ?
Wiem, wiem, ale kupiłam 3 butelki po 0,5 l. Wypiłam jedną całą butelke, bo nie mogę skorzystać z toalety, ale już mam dosyć tej maslanki, więc na pewno nie wypiję pozostałym dwóch butelek od razu i chyba nigdy więcej nie kupię.
Co do suchej skóry, to najgorzej jest na dłoniach. Mama Taśka dała mi taki krem, który bazuje na gicerynie. Kremuje dłonie grubo na noc i rano jest spoko. Ale jeśli nie kremuję codziennie, to porażka. Na twarzy, to peeling potem krem odżywczy i za kilka dni znowu peeling i krem. Tak na okragło.
---------- Wiadomość dodana o 21:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:10 ----------
Idę się kąpać, bedę później jesli nie zasnę wcześniej.
Wszystkich bardzo kocham. Buziaki
witamin mam w domu pod dostatkiem, jakiś magnez też jeszcze się znajdzie (z czasów ciąży właśnie), tylko bez potasu chyba.
Zaraz przejrzę apteczkę.
Chyba ustawię sobie przypomnienia w telefonie, by nie zapominać o tych tabletkach.
Na początku diety też jakieś łykałam ale z czasem zapomniałam
Mąż się ze mnie śmieje, że mi się często ramy zapychają. Dobrze, że komórka ma terminarz![]()