poproszę o relację czy są już 9 u Piotra i Alimy?
No własnie wykruszyło nam się trochę towarzystwo
---------- Wiadomość dodana o 09:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:39 ----------
Na razie nie - ale obojga już dość długo nie ma, Alimy już chyba ponad 3 tyg. a Piotra prawie 2 tyg.![]()
Witamy Marysię,
U mnie póki co pada deszcz ze sniegiem i trwa kontrola skarbowa już od rana, mają skończyć 15go marca, dobre nie?
Nie widzę Żurawi, tylko pania i pana inspektorów,choć powiem szczerze, że wyglądają na żurawi mają takie długie szyje,że ho ho jak grzebia w tych dokumentach, jak dla mnie okropna praca.
Elmo, zazdroszczę widoków....
Kotinka,mój cykl chudnięcia przebiega baaardzo podobnie do Twojego, z tym, że ja trochę oszukuję, np.nie piję tyle wody co Wy,zdażyło mi się dwa, może 3 razy zjeść małą pizzę, ale od dziś wracam na dobre tory, psychicznie potrzebuję już III fazy, brakuje mi kawałka chleba, czy owocu...
Elka i Monia - jak Wy to robicie?
Maryśka - dobrze że znów jesteś, myślalam wczoraj o Tobie, nawet zaplanowałam sobie że Ci cos napiszę na priv
Elmo - ale ja w zasadzie cały czas jak na uderzeniówce - zero skrobii, minimalne ilości ksylitolu, kakao sporadycznie - już prawie zapomniałam jak smakuje nutelka (zaraz nie wytrzymam i sobie zrobię). Pewnie mleka za dużo -ale szklanki dziennie nie przekraczałam nawet dolewając do pięciu kaw.
Poprawiłam suwak z psem.