Ja przy tym 79 z 1,5 tygodnia się kręciłam, a teraz to dopiero 2 dzień mi tak spada i to kończy mi się @, więc tak naprawdę to wody się sporo pozbyłam, a to, że tak mi szybko leci to zdaję sobie sprawę, że trudniej będzie ustabilizować i skora sobie gorzej radzi, ale co poradzę tak reaguje moj organizm na tę dietę, a stabilizajcę przejdę najwyzej stopniowo w 3 fazach, Maszkuleczka o tym pisała
A co z tym bydyniem?
Musze sie jakos trzymac bo dzis ide na noc do pracy i czeka mnie prawdopodobnie 10-12 godz. pracykupie sobie jakies inne leki i może cos pomoze. Nastroj nie za ciekawy mam ale ide zaraz po siostre i z nia troche posiedze moze sie poprawi.
---------- Wiadomość dodana o 11:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:15 ----------
Jak mam sie tak krecic i ja to mnie chyba cholera wezmie![]()
- a ja uwielbiam Święta![]()
ale u mnie dziś wiejeza oknem widzę latające papiery, rklamówki
---------- Wiadomość dodana o 12:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:35 ----------
oj załapałam się na ciszę
teraz Wam się przyznam że ja wieczorami jak mnie złapie głodekto podjadam chrupki kukurydziane i popijam wodą. Wcześniej się przyznałam, że podjadałam ptasie mleczko
no i jeszcze... przestałam przestrzegać rytmu 3P/3P+W - jem kiedy mi się zachce te warzywa0- czyli baaaardzo mało. Sernika dawno nie jadłam ale chyba dziś upiekę bo mnie chętka naszła
![]()