Witajcie, waga dzis pokazala rowne 77 czyli spadlo mi 9 kgDzis ubytek ale jutro pewnie bedzie stac albo pojdzie w gore bo wczoraj wieczorem pojechalam po calosci... Zjadlam troche slodkosci... Nic mnie tak nie gubi jak slodycze niestety. Ale trudno
![]()
Ide robic sniadanie bo poszlam spac ok.3-4 i dopiero niedawno wstalam heh
Witajcie
U mnie też jesiennieteraz pada deszcz, a wcześniej śnieg i grad
Ale przynajmniej zaliczyłam spadeczek -300gr
Mileenka witaj, masz piękny wynik
Mróweczko gratuluję siudemek
Pozostałym również gratuluję spadków, a tym z zastojami czy zwyżami życzę wytrwałości
Miłego dnia
no coś Ty o co mam być zła?
---------- Wiadomość dodana o 15:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:20 ----------
hm internetowe, mi chodzi o spożywkę nie wiem jakby sie to miało np.do mrożonek??????
---------- Wiadomość dodana o 15:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:33 ----------
Dziś na obiadek zrobiłam rosół, i ugotowałam dwa udka, nie miałam na nie pomysłu to ugotowałam do nich kalafior i miałam mrożony szpinak z dodatkiem śmietany 9%, tylko, że jak go wyjełam to śmietany nigdzie nie zauważyłam, choć się bardzo starałam ja ujrzeć?
ma 2 g. węgli i tyle samo białka do tego 2,6g.tłuszczu to mega mało tyle co jogurt, właśnie czekam, aż się rozmrosi na patelni.Tak więc będzie kurak gotowany po pierzynką ze szpinaku i gotowanym kalafiorem, kurcze cały czas jestem głodna, jak czekam na @ mogłabym jeść cały dzień
---------- Wiadomość dodana o 15:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:38 ----------
dziewczyny gdzie jesteście?????????
no dobra popiszę sama![]()
mikaska -zamawiam spożywkę w piotrze i pawle i mrożonki też przywożą ,mają lodówki w samochodach ,nie przywożą alkoholu i papierosów .zgrabne paczki pan przynosi do domu ,a ja tylko hops do lodóweczki
a u mnie na obiad nie wiadomo co z mielonego indyczego ,do tego przesolone wiec jutro pewnie bedzie zwyżka ...ale w sumie dobre było
za to pomyliłam się z zamówieniem i zamówiłam za dużo wołowinyale czy tak naprawdę istnieje takie pojęcie jak za dużo wołowiny...
bigmoona-gratuluje spadeczku !
mrówka -9 kg to brzmi dumnie! mnie też gubią słodycze,ale na diecie się trzymam !![]()
tym zamierzam świętować pierwszy królewski !!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
agula ,wklej mi swoje zdjęcie z tym sernikiem![]()
nazywa się l'opera ,nie wiem czy dobre bo nie jadłamale przepis plus wygląd mega działają na moją wyobraźnie
![]()
Witajcie moje kochane,
Niedziela sunie ku końcowi. Jutro do pracy, brrrrrrrrr
Plus dzisiejszego dnia -kupiłam sobie fajne botki, na okres przejściowy, heheh Wybrałam się po pantofelki, ale żadnych fajnych nie znalazłam, albo rozmiaru brak. Jak wiosna do nas nie trafi, i nastanie po zimie lato-moje botki zostana na jesień...
Jestem zmeczona na maxa (głównie nogi), a tu prasowanko jeszcze na mnie czeka. Trudno, będę prasować później
---------- Wiadomość dodana o 17:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:54 ----------
Hej Milena, witaj wsród nas!!