Witajcie, waga dzis pokazala rowne 77 czyli spadlo mi 9 kg Dzis ubytek ale jutro pewnie bedzie stac albo pojdzie w gore bo wczoraj wieczorem pojechalam po calosci... Zjadlam troche slodkosci... Nic mnie tak nie gubi jak slodycze niestety. Ale trudno
Ide robic sniadanie bo poszlam spac ok.3-4 i dopiero niedawno wstalam heh
Witajcie
U mnie też jesiennie teraz pada deszcz, a wcześniej śnieg i grad
Ale przynajmniej zaliczyłam spadeczek -300gr
Mileenka witaj, masz piękny wynik
Mróweczko gratuluję siudemek
Pozostałym również gratuluję spadków, a tym z zastojami czy zwyżami życzę wytrwałości
Miłego dnia
no coś Ty o co mam być zła?
---------- Wiadomość dodana o 15:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:20 ----------
hm internetowe, mi chodzi o spożywkę nie wiem jakby sie to miało np.do mrożonek??????
---------- Wiadomość dodana o 15:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:33 ----------
Dziś na obiadek zrobiłam rosół, i ugotowałam dwa udka, nie miałam na nie pomysłu to ugotowałam do nich kalafior i miałam mrożony szpinak z dodatkiem śmietany 9%, tylko, że jak go wyjełam to śmietany nigdzie nie zauważyłam, choć się bardzo starałam ja ujrzeć?
ma 2 g. węgli i tyle samo białka do tego 2,6g.tłuszczu to mega mało tyle co jogurt, właśnie czekam, aż się rozmrosi na patelni.Tak więc będzie kurak gotowany po pierzynką ze szpinaku i gotowanym kalafiorem, kurcze cały czas jestem głodna, jak czekam na @ mogłabym jeść cały dzień
---------- Wiadomość dodana o 15:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:38 ----------
dziewczyny gdzie jesteście?????????
no dobra popiszę sama
mikaska -zamawiam spożywkę w piotrze i pawle i mrożonki też przywożą ,mają lodówki w samochodach ,nie przywożą alkoholu i papierosów .zgrabne paczki pan przynosi do domu ,a ja tylko hops do lodóweczki
a u mnie na obiad nie wiadomo co z mielonego indyczego ,do tego przesolone wiec jutro pewnie bedzie zwyżka ...ale w sumie dobre było
za to pomyliłam się z zamówieniem i zamówiłam za dużo wołowiny ale czy tak naprawdę istnieje takie pojęcie jak za dużo wołowiny...
bigmoona-gratuluje spadeczku !
mrówka -9 kg to brzmi dumnie! mnie też gubią słodycze,ale na diecie się trzymam !
tym zamierzam świętować pierwszy królewski !!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
agula ,wklej mi swoje zdjęcie z tym sernikiem
nazywa się l'opera ,nie wiem czy dobre bo nie jadłam ale przepis plus wygląd mega działają na moją wyobraźnie
Witajcie moje kochane,
Niedziela sunie ku końcowi. Jutro do pracy, brrrrrrrrr
Plus dzisiejszego dnia -kupiłam sobie fajne botki, na okres przejściowy, heheh Wybrałam się po pantofelki, ale żadnych fajnych nie znalazłam, albo rozmiaru brak. Jak wiosna do nas nie trafi, i nastanie po zimie lato-moje botki zostana na jesień...
Jestem zmeczona na maxa (głównie nogi), a tu prasowanko jeszcze na mnie czeka. Trudno, będę prasować później
---------- Wiadomość dodana o 17:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:54 ----------
Hej Milena, witaj wsród nas!!