No ja tez podziwiam cwiczacych! Ja sama ledwie znajduje czas na drobnostki takie jak kapiel wiec u mnie na razie ni ema szans na cwiczenia.
No wlasnie tak mi sie wydaje, ze to moze miec jakis zwiazek. Dzieki
Ja tez wlasnie chce sprobowac. Moja mama coprawda chce mniesprowadzic na zla droge, hi hi
Ale ja sie nie dam! Musze pomyslec o prowaiancie na droge, do samolotu bo na tych lotniskach to same pyszne buly serwuja a ja sie nie dam!
---------- Wiadomość dodana o 08:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:13 ----------
U Ciebie moja kochana to zrozumiale i nie ma byc inaczej
Jedz za mnie - w koncu musisz jesc za dwoje, hihi
Bejbik w drodze
hi, hello z rana
Agula to ma jeść dla dwóch a nie za dwóch to po pierwszew jakiejś mądrej książce wyczytałam, że kobieta w ciąży potrzebuje tylko o 200 kcal więcej niż normalna kobieta ( w ich mniemaniu normalna kobieta jada ok 2000 kcal a w ciąży 2200 kcal), więc to w sumie ciekawe jest, ale i tak w tym się nie orientuję
U mnie na wadze kolejna zwyżka dzisiaj już 0,7 kg ponad suwaczkiem, masakra jakaś. Brzuch oczywiście nadal jak balon, apetytu brak, pić się nie chceW zasadzie nic się nie chce a w końcu bym musiała za coś się zabrać
![]()
Wczoraj zaliczyliśmy kolejny salon meblowy i łóżko dla młodego + komoda to jakieś 860 zł. Dzisiaj jeszcze idziemy w dwa miejsca i podejmiemy decyzjęMam nadzieję, że jakoś to będzie.
Dowiedziałam się jeszcze, że moja kochana uczelnia obniżyła nam stypendium o 50 zł !! czyli z 200 zostało mi już tylko 150 ;/ Masakra jakaś.
Aguś napisz mi szybciutko co tam w ogóle u Ciebie, jak dzisiaj się czujesz ? Jak samopoczucie ? Opowiadaj wszystko![]()
Cześć
dziękuję, że Jesteście ze mną i dziękuję za wsparcie.
Moja przyjaciółka jest w szpitalu, miała udar
nadal czekamy na wyniki, jest bardzo źle...
Ona ma tylko 34 lata...
Od wczoraj nie funkcjonuję, wysiadłam psychicznie.
Nie wiem co robić, mam rozdwojenie jaźni.
Witam Was z druga kawka i kawalkiem pierniczka (po sniadanku oczywiscie). Te kawki to u mnie oszukane, bo ja ich i tak nigdy nie dopijam do konca![]()
Bejbik w drodze
U mnie ok - poza ilością snu z powodu Olgi, no ale cóż zrobic, trzeba przeżycA ogólnie - to jak powiedział lekarz widac że my z mężem zdrowe człowieki - szast prast jedno dziecko bez problemów, teraz drugie... a teraz im młodsze dziewczyny tym większe problemy z ciążą, więc mój wiek chwilowo jest atutem, chociaż to pewnie nie reguła
---------- Wiadomość dodana o 08:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:33 ----------
Nie ma za co![]()