Witam wszystkich cieplutko . Jestem nowa na grupach wsparcia, nie sposób wszystko przeczytać. REzultaty w odchudzaniu swietne, przede mną długa droga, pozwolicie ze do was dołącze. Wybieram się dziś po książke Dukana, nie do końca wszystko rozumiem. Pozdrawiam was serdecznie
---------- Wiadomość dodana o 12:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:10 ----------
Żabciu- ja i tak się stresuję nie lubię latać samolotami przylecimy tak późno na miejsce, moja jeszcze mleczko pije na dobranoc, jak jej je zrobię skoro pewnie będzie po kolacji wiem, może przesadzam ale wkurzyłam się na to biuro na maxa!!! chyba poprosze o zwrot kosztów na jeden dzień
dzięki dziewczyny za gratulacje, faktycznie każdy gram się liczy na minus
---------- Wiadomość dodana o 12:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:24 ----------
witaj Gruszko!! rozgość się u nas, będzie Ci tu jak w niebie
Witaj , zapraszamy do "zabawy". Widzę że już pierwsze kroki poczynione.Napisz coś o sobie.....
---------- Wiadomość dodana o 12:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:51 ----------
Ja żartowałam- ale dziewczynka to by Ci się przydała, tak samo zresztą jak i mnie. Sama się zdecydować nie mogę, więc może rozregulowany Dukan pomoże- wcale bym nie rozpaczała...
Wróciłam z synkiem z 2 godzinnego spaceru - nogi mi odpadają, głowa boli od słońca. Tylko umrzeć
Elu gratulacje straconej 20 !!! To jest ogromny sukces !!