Siostro Anno no własnie nosze stringi i na każdej mszy obowiązkowo tym bardziej że wiosna już pełną piersią.
---------- Wiadomość dodana o 21:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:40 ----------
Biedroneczko on się zwie błonnik z ananasem + chrom i pani w aptece powiedziałą ze ten jest najlepszy. Ja się wogóle na tym nie znam. Ale najważniejsze co powiedziałą to że on pęd na słodycze niweluje i to mnie przekonało
mój cyckonosz bez zmian 75 D, ale firany wiszą jak uszy elefanta
Wcieram i smaruję, ale coś mało systematycznie chyba - trzeba się poprawić
Ostatnio wszystko robię nie tak
Biedroncia a co szewc w podartych bucikach biega? Dałaś nam ćwiczenia na biust i ja je grzecznie wieczorkiem stosuje. Co prawda tez mam je prawie do kolan przez ciąże ale nóż widelec pomoże.
Cześć Skorpinka
Siostro Anno to następny błonnik kupimy bez chromu
No właśnie od poniedziałku biorę się za ćwiczenia :P Tylko już dwa poniedziałki minęły a ja się zabrać nie mogę
Dobranoc siostry - te co już uciekają do spania
Brzmi fajnie Ja zrobie sobie jakies slodkie babeczki albo placuszki. Kupilam chudziutki ser w plasterkach u siebie w Aldiku (3% tluszczu) i jutro na sniadanko zrobie placki dukanowe zapiekane z serem. I pewnie to wezme do samolotu. Za bardzo sie nie bede mogla opychac bo w Polsce bedzie na mnie czekac pyyyszne dukanowe sniadanko
Lece dalej czytac
---------- Wiadomość dodana o 23:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:59 ----------
Dzieki sliczne chyba tez jakis sobie sprawie. A masz jakas nazwe? Konkretna firme?
---------- Wiadomość dodana o 23:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:01 ----------
Doczytalam a teraz ide spacku... a moze najpierw z ksiazka do wanny? Zobacze
Milej nocki i duuuzych spadkow.
Niech mnie ktos poczaruje, bo ostatnio chyba sie nie zalapalam i nic tylko stoi i stoi!
Buziaki
Bejbik w drodze