Siostro Anno no własnie nosze stringi i na każdej mszy obowiązkowotym bardziej że wiosna już pełną piersią.
---------- Wiadomość dodana o 21:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:40 ----------
Biedroneczko on się zwie błonnik z ananasem + chrom i pani w aptece powiedziałą ze ten jest najlepszy. Ja się wogóle na tym nie znam. Ale najważniejsze co powiedziałą to że on pęd na słodycze niweluje i to mnie przekonało
mój cyckonosz bez zmian 75 D, ale firany wiszą jak uszy elefanta![]()
Wcieram i smaruję, ale coś mało systematycznie chyba - trzeba się poprawić
Ostatnio wszystko robię nie tak![]()
Biedroncia a co szewc w podartych bucikach biega? Dałaś nam ćwiczenia na biust i ja je grzecznie wieczorkiem stosuje. Co prawda tez mam je prawie do kolan przez ciąże ale nóż widelec pomoże.
Cześć Skorpinka
Siostro Anno to następny błonnik kupimy bez chromu![]()
No właśnie od poniedziałku biorę się za ćwiczenia :P Tylko już dwa poniedziałki minęły a ja się zabrać nie mogę
Dobranoc siostry - te co już uciekają do spania![]()
Brzmi fajnieJa zrobie sobie jakies slodkie babeczki albo placuszki. Kupilam chudziutki ser w plasterkach u siebie w Aldiku (3% tluszczu) i jutro na sniadanko zrobie placki dukanowe zapiekane z serem. I pewnie to wezme do samolotu. Za bardzo sie nie bede mogla opychac bo w Polsce bedzie na mnie czekac pyyyszne dukanowe sniadanko
Lece dalej czytac
---------- Wiadomość dodana o 23:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:59 ----------
Dzieki slicznechyba tez jakis sobie sprawie. A masz jakas nazwe? Konkretna firme?
---------- Wiadomość dodana o 23:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:01 ----------
Doczytalam a teraz ide spacku... a moze najpierw z ksiazka do wanny? Zobacze
Milej nocki i duuuzych spadkow.
Niech mnie ktos poczaruje, bo ostatnio chyba sie nie zalapalam i nic tylko stoi i stoi!
Buziaki
Bejbik w drodze