dziekuje mróweczko - też mam taka nadzieje!!!a jak dzisiejszy dzien Ci minął??
Witam serdecznie wszystkich . Niestety ja tez zgrzeszylam ale nie chcialam byc nie grzeczna ( nie tak mocno), pomimo wszystko 2,4 wiecej na wadze (nawet tyle nie zjadlam). Mysle ze @ sie zbliza w sumie jeszcze ponad tydzien , ale tak sie wszystko rozregulowalo ,ze trudno wyczuc. Zjadlam 2 lyzki salatki warzywnej z majo (a mialam same P) i kawalek ciasta (nawet nie wiem jakiego) i 2 szaty (whisky). Od jutra P+W wiec waga na pewno nie drgnie oby w gore nie poszla bo chyba mnie dobije. Normalnie nie wiem co zrobic moze przedluzyc P?
Dzieki Mroweczka (twoja fotka jest extra), mysle jakbym tak 3 dni przedluzyla to moze nic by nie bylo?
---------- Wiadomość dodana o 05:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 05:46 ----------
Widzisz ten moj czas jest najgorszy bo za godzine jade do domu (gdzie nie zawsz mam neta)i nie bede mogla przeczytac porad (za ktore z gory dziekuje) i dopiero wieczorem jade do pracy gdzie mam wszystko dostepne a caly dzionek musze jesc - chyba zaryzykuje.
---------- Wiadomość dodana o 05:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 05:50 ----------
Wiecie co ,nareszcie wiem skad sa te gwiazdki pod nickiem - lece dodac punkty moim wspolsiostrom i bratu PA ,a czy jest jakis limit i jak sie to punktuje?