Witam wszystkie stare i nowe Dukanki które niedawno dołączyły
U mnie niestety plan nie wykonany zabrakło -0,20 kg do 71 ale nic to brniemy dalej, teraz idzie trochę ociężąlej waga trzy dni stała żeby dopiero dzisiaj pokazać -0,30.No cóż ważne że coś się dzieje, nikt nie mówił że będzie lekko.Od dzisiaj PW to znowu pogonię suwaczek
Ja już po kawce i śniadanku.
Zyczę wszystkim dużych spadeczków i pięknego słonecznego dzionka
---------- Wiadomość dodana o 09:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:49 ----------
witaj
Ja osobiście jem serki wiejskie jogurty i kefiry które mają 2-3% tłuszczu najważniejsze żeby nie miały więcej węgli niż tłuszcz i białko razem,, te wszystkie które są 0% są wstrętne a waga i tak spada.Według mnie śmiało możesz jeść te jogurty ,węgle są we wszystkim ale trzeba czytać i szukać żęby było jak najmniej
Życzę wytrwałości i gratuluję podjętej decyzji,pozdrawiam
---------- Wiadomość dodana o 09:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:01 ----------
Ja na uderzeniówce nie jadłam otrębów zdaje mi się że nie powinno się ich jeść dopiero na 2F
co do ryby i kuraków to jeżeli chcesz aby były lepsze efekty to nie smaż ich tylko w rękaw lub gotowane w przyprawach,przede wszystkim pij dużo wody 1,5-2 litrów,zieloną herbatę
i dużo jedz conajmniej 5 razy dziennie im więcej zjesz tym więcej spadnie
jeszcze raz życzę powodzenia
---------- Wiadomość dodana o 09:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:09 ----------
miłego dzionka
---------- Wiadomość dodana o 09:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:12 ----------
I tak trzymać brniemy dalej pomimo przeciwności,brak podjadania to już duży sukces jak są warzywka to mniejsza na to ochota,
Waga nie jest taka ważna najważniejsze że spadają centymetry przecież to je najbardziej widać
Wytrwałości do celu i informuj jakie rezultaty na 1/1
pozdrówka