Strona 2000 z 2242 PierwszyPierwszy ... 1000 1500 1900 1950 1990 1998 1999 2000 2001 2002 2010 2050 2100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,991 do 20,000 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar Iwatera
    Iwatera jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    poznań

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Witam wszystkie stare i nowe Dukanki które niedawno dołączyły
    U mnie niestety plan nie wykonany zabrakło -0,20 kg do 71 ale nic to brniemy dalej, teraz idzie trochę ociężąlej waga trzy dni stała żeby dopiero dzisiaj pokazać -0,30.No cóż ważne że coś się dzieje, nikt nie mówił że będzie lekko.Od dzisiaj PW to znowu pogonię suwaczek
    Ja już po kawce i śniadanku.
    Zyczę wszystkim dużych spadeczków i pięknego słonecznego dzionka

---------- Wiadomość dodana o 09:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:49 ----------

Cytat Zamieszczone przez nati_mi_1985 Zobacz posta
    Witam was wszystkich serdecznie

Ja dzis mialam wielkie przygotowania na jutrzejszy dzien. Zaopatrzylam sie w serki wiejskie mniej niz 1 procent tluszczu bo jakos nie znalazlam 0 procent w zadnym sklepie polskim w mojej okolicy i jogurty naturalne ktore tez nie maja 0 procent tylko 2,5 . KUpilam duzo filetow z mintaja i dorsza, piersi z kurczaka, 6 wielkich butelek bialej wody , zgrzewke diet coke i ruszam jutro . Myslicie ze ten jogurt 2,5 procent moze byc czy sobie dac z nim spokoj. i mam takie pytanko mianowicie jesli na pudeleczku jest napisane ze zawiera jakas niewielka ilosc weglowodanow to taki produkt odpada bo wszedzie musi byc 0 weglowodanow jesli rozumiem. Teraz zrobie sobie test i biore sie za czytanie ksiazki. Prosze trzymajcie kciuki za mnie zebym ta pierwsza faze przetrwala bo ale sie boje. Marze o tym zeby byc tak wytrwala jak wy .

witaj
    Ja osobiście jem serki wiejskie jogurty i kefiry które mają 2-3% tłuszczu najważniejsze żeby nie miały więcej węgli niż tłuszcz i białko razem,, te wszystkie które są 0% są wstrętne a waga i tak spada.Według mnie śmiało możesz jeść te jogurty ,węgle są we wszystkim ale trzeba czytać i szukać żęby było jak najmniej
    Życzę wytrwałości i gratuluję podjętej decyzji,pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana o 09:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:01 ----------

Fajnie , mam tesco pod domem prawie to jutro znajde ten serek. Mam otreby o nich zapomnialam napisac bo juz je kupilam kilka dni temu. I wlasnie tak sobie mysle jesli zrobie buleczki dukana w ktorych sa otreby bo osobno i tak mam zazyc 3 lyzki. ?? W uderzeniowce normalnie moge jesc rybe z piekarnika z przyprawami ?? i kure?? czy takie rzeczy mam sobie darowac w uderzeniowce??

---------- Wiadomość dodana o 23:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:52 ----------

ok test zrobiony. Wynika z niego ze 11.02.2011 osiagne moj cel. No to pora zaczac walczyc ze samym soba i dazyc do upragnionego celu
    Ja na uderzeniówce nie jadłam otrębów zdaje mi się że nie powinno się ich jeść dopiero na 2F
    co do ryby i kuraków to jeżeli chcesz aby były lepsze efekty to nie smaż ich tylko w rękaw lub gotowane w przyprawach,przede wszystkim pij dużo wody 1,5-2 litrów,zieloną herbatę
    i dużo jedz conajmniej 5 razy dziennie im więcej zjesz tym więcej spadnie
    jeszcze raz życzę powodzenia

---------- Wiadomość dodana o 09:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:09 ----------

Cytat Zamieszczone przez dominikaa1987 Zobacz posta
    Miłego dzionka

miłego dzionka

---------- Wiadomość dodana o 09:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:12 ----------

Cytat Zamieszczone przez maryska13 Zobacz posta
    Dzień dobry miłe Kobietki

nadal się dzielnie trzymam, choć rewelacji wagowych nie ma, to jednak ciuchy robią się luźniejsze.
    Wczoraj znalazłam w Auchan serek homo 0% z ostrovii 120g - 1,19
    cena jest jaka jest ale grunt, że coś drgnęło w zaopatrzeniu.

Od wczoraj zaczynam cykl 1/1 zobaczymy jakie będą efekty. Póki co jestem zadowolona, że daję radę i nie podżeram
    Zajadam się bakłażanem zapiekanym z sosem pomidorowym, dzisiaj mam gołąbki z pieczarkami no ja nie potrafię bez pomidorów funkcjonować, sos musi być zawsze

Trzymajmy się dzielnie i razem - damy radę!

Miłego dnia

I tak trzymać brniemy dalej pomimo przeciwności,brak podjadania to już duży sukces jak są warzywka to mniejsza na to ochota,
    Waga nie jest taka ważna najważniejsze że spadają centymetry przecież to je najbardziej widać
    Wytrwałości do celu i informuj jakie rezultaty na 1/1
    pozdrówka

Awatar maryska13
    maryska13 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śląskie

Dziękuję
    będę informowała, bo sama jestem ciekawa jak to wypali

17.01.2015r. Gaca

Cel I - 79,00

Awatar Iwatera
    Mieszka w
    poznań

Dziękuję
    będę informowała, bo sama jestem ciekawa jak to wypali

Ja też jestem ciekawa,trochę znudziło mi się 5/5 i obawiam się tez że zostało mi już tylko 10 kg do końca boję się że jak nie będzie spadków to mogę sie zniechęcić na 5 dniach P natomiast na zmianę z warzywkami może być ok zawsze na końcówce jest trudno,moja córka też przerwała przed końcem przeszła na 3F i teraz wróciła i zamierza kontynuować wygląda już świetnie ale mówi że jeszcze parę kilosków chce zrzucić.

A tak z innej beczki widzieliście? mamy już 2000 stronę oczywiście nie licząc tych co poznikały podczas awarii.
    Tereniu gdzie jesteś Twoja stronka nadal działa my jesteśmy i czekamy az się odezwiesz co u Ciebie słychać......

całuski dla wszystkich
    Iwona

Awatar maryska13
    maryska13 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śląskie

Pozdrawiamy Matkę Założycielkę z 2000 strony

Iwatera ja już nie dałabym rady 5/5, zbyt dużo pokus
    i tak już z bólem serca omijam w ogrodzie krzaczki borówek, które cały czas się śmieją do mnie o arbuzach na sklepowych półkach już nie wspomnę nawet

17.01.2015r. Gaca

Cel I - 79,00

Awatar Iwatera
    Mieszka w
    poznań

Pozdrawiamy Matkę Założycielkę z 2000 strony

Iwatera ja już nie dałabym rady 5/5, zbyt dużo pokus
    i tak już z bólem serca omijam w ogrodzie krzaczki borówek, które cały czas się śmieją do mnie o arbuzach na sklepowych półkach już nie wspomnę nawet

Masz rację brak owocków to chyba najgorsze,ja uwielbiam truskawki całe szczęście że już po ale co się nacierpiałam patrząc jak ładnie mi rosną a ja nie mogę ich zerwać a teraz tak
    dużo agrestu a ja tak lubię prosto z krzaczka....... arbuzy tez uwielbiam ale pocieszam sie myślą że w przyszłym roku latem będę szczupła i będę jadła to co lubię prawda????
    Wytrzymamy............
    jeszcze trochę...... jakieś 3 miesiące i 3F wtedy może będzie lepiej chociaż dziewczyny piszą że też nie jest tak lekko obaczymy ale owocek będzie,jakieś jabłuszko.......ja chcę jabłko...

pozdrówka
    Iwona

Awatar gosia3735
    gosia3735 jest nieaktywny Znany na forum

Wink Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Cytat Zamieszczone przez Estera30 Zobacz posta
    Witajcie.

Nie mam pojęcia czy mnie jeszcze pamiętacie? Wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak nie było.
    Ostatnio długo nie zaglądałam - nie było czasu i nie było się czym chwalić. U mnie żadnych spadków a nawet wzrost jednak od jutra biorę się za bary z moją wagą i nie ukrywam liczę na wasze wsparcie.

Pozdrawiam gorąco.
    Ja pamietam , a wsparcie masz na bank nigdy nie jestes sama - ja jestem z drugiej stony i patrze

Prosze trzymajcie kciuki za mnie zebym ta pierwsza faze przetrwala bo ale sie boje. Marze o tym zeby byc tak wytrwala jak wy .
    Przeciez jestez taka jak my - decyzja podjeta i trzymaj sie regul to dziala

Fajnie , mam tesco pod domem prawie to jutro znajde ten serek. Mam otreby o nich zapomnialam napisac bo juz je kupilam kilka dni temu. I wlasnie tak sobie mysle jesli zrobie buleczki dukana w ktorych sa otreby bo osobno i tak mam zazyc 3 lyzki. ?? W uderzeniowce normalnie moge jesc rybe z piekarnika z przyprawami ?? i kure?? czy takie rzeczy mam sobie darowac w uderzeniowce??

---------- Wiadomość dodana o 23:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:52 ----------

ok test zrobiony. Wynika z niego ze 11.02.2011 osiagne moj cel. No to pora zaczac walczyc ze samym soba i dazyc do upragnionego celu
    Oczywiscie miesko i ryby to podstawa jak tez i otreby od pierwszego dnia do konca zywota i duzo duzo wody bardzo duzo szkoda nerek

Dzień dobry miłe Kobietki

nadal się dzielnie trzymam, choć rewelacji wagowych nie ma, to jednak ciuchy robią się luźniejsze.

Od wczoraj zaczynam cykl 1/1

Trzymajmy się dzielnie i razem - damy radę!

Miłego dnia
    I tak ma byc , gdzies czytalam ze 1/1 daje najlepsze efekty na dolne partie ciala i te wstretna pomaranczowa skorke -ona znika - musze tego poszukac
    Do poczytania pozniej jak bedziecie spaly

Jak kaczuszka drepcze z Dunkanem
    START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

dominikaa1987 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    olsztyn

Witajcie Kochane w nowym tygodniu U mnie bez rewelacji... wczoraj piwkiem zgrzeszyłam jednym..i kawałkiem kurczaka z kfc...a już w sobotę suwaczek dogoniłam.. No cóż Żyje się dalej
    Dzisiaj mam dzień żarłoka.. bym jadła i jadła... Macie takj czasami? bo mi się to zdarza raz na jakiś czas.
    Od jutra czas wziąć się w garść.. muszę zakupy zrobić, bo jakoś dukanowego jedzonka mało mam i nie ma w czym wybierać. Dzisiaj były naleśniki i serniczek zrobiłam.. będzie do pracy na jutro
    Wczoraj byliśmy na takim miejskim skansenie.. parę fotek się cyknęło i nie wiedziałam, że nawet tak ładnie wyglądać mogę
    W ogóle te komentarze od ludzi sa takie miłe..

Ale ostatnio zaczęły mną targać takie obawy.. że te kg po diecie i tak wrócą.. nie wiem czemu...coś z moją "psychą" dzisiaj nie tak ;p

Dobrej nocki
    dupa dupa dupa..
    31.080upa

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Ale ostatnio zaczęły mną targać takie obawy.. że te kg po diecie i tak wrócą.. nie wiem czemu...coś z moją "psychą" dzisiaj nie tak ;p
    Oj Rybka chyba Ci proteinki do glowy uderzyly Jak to tak, negatywnie myslenie? Nu nu nu! Bedzie dobrze bo tylko tak msi byc
    A komentarze sa faktycznie milutkie... dorzuc jakies zdjecia!

Witam wszystkie panie wieczorowa pora. Ja tez sie trzymam, chwilowo na fazie 2 bo mna ostatnio rzadzila moja d... a nie glowa. No wiec trzeba odpracowac - po 2 dniach P 1.7 kg mniej... i niech leca. W ogole sprobuje jeszcze raz i moze uda mi sie dojsc do wymarzonych 58 albo 56 kilo? Jednak troszke walki mi przeszkadzaja i udka...
    Bejbik w drodze

dominikaa1987 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    olsztyn

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    Oj Rybka chyba Ci proteinki do glowy uderzyly Jak to tak, negatywnie myslenie? Nu nu nu! Bedzie dobrze bo tylko tak msi byc
    A komentarze sa faktycznie milutkie... dorzuc jakies zdjecia!
    No chyba uderzyły ;p
    Ale też od jednej czy dwóch osób słyszałam dobre rady..jak to trzeba uważać potem.. jakbym niewiedziała...
    No zobacze może i co wrzucę;p
    dupa dupa dupa..
    31.080upa

Awatar gosia3735
    gosia3735 jest nieaktywny Znany na forum

No zobacze może i co wrzucę;p
    Uparcie czekam na te zdjecia tylko pokaz sie cala wtedy mozemy ocenic

Jak kaczuszka drepcze z Dunkanem
    START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu