hehee no czasem się zastanawiam czy Pola w ogóle pamięta jak się mówi tak ,ale wtedy wystarczy zapytąć czy chce iść na spacer to woła tak tak tak i leci do przedpokoju i gada kultka kultka i bu bu bu (buty :P)
dodałam foty
hehee no czasem się zastanawiam czy Pola w ogóle pamięta jak się mówi tak ,ale wtedy wystarczy zapytąć czy chce iść na spacer to woła tak tak tak i leci do przedpokoju i gada kultka kultka i bu bu bu (buty :P)
dodałam foty
Teraz ja czekam na zdjęcie brzucha
.
Aga -pamiętałaś ,ze jestem Marta !!!!!!!!!!??!!
oj ,ale mi miło
,ze pamietałas ,a nie że nie chcesz pokazać brzucha
po porodzie to ja będę chciała oglądać słodką zawartość brzucha
trochę Ci zazdroszcze... jak sobie przypomnę te chwile po urodzeniu Poli jak narkotyk!
a u Paulaestera o ile to sie tak pisało wiesz co słychać?
Hej kochane, ja na chwileczkę, chciałam powiedzieć, że jestem dzielna i się trzymam 3f i ubyło mi 400gr warto być grzecznym
Sorki, że tak mało jestem, ale coś czasami nie wiem co pisać (brak weny, zmęczenie), ale staram się czytać na bierząco. Ściskam was bardzo mocno kochane i buźka
Super Monia, tak trzymaj !!!!!!!!!!!!!!! ale nie ma bata musisz tu zaglądac, bo my tu strasznie przywiązane do ciebie jesteśmy Buziaki i odpoczywaj sobie !!!
---------- Wiadomość dodana o 21:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:44 ----------
No cóż - chyba zamykamy ?????????? i zmykamy do wyrek sweet dreams !