Strona 451 z 2242 PierwszyPierwszy ... 351 401 441 449 450 451 452 453 461 501 551 951 1451 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,501 do 4,510 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

nuna53 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Oświęcim

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Chyba odpoczywają jeszcze po sylwestrze albo wczorajszych gościach. Ja miałam wczoraj cały dzień w gościnie swoich świeżo poślubionych synów / obydwaj mieli śluby w 2009 roku/ i synowe. Cieszyli się sobą w sylwestra, to w Nowy Rok do rodziców na obiadek i podwieczorek, a ja się produkowałam żeby im dogodzić. Najbardziej smakowało im moje jedzonko dukanowe - pasztet, chlebek, szynka z chrzanem w galarecie, sernik, piernik.
    Więc my dzisiaj z mężem też odpoczywamy. Jest cisza i spokój. Mąż śpi, psy - 3 osobniki też. A ja sobie serfuję po internecie.
    Pozdrawiam.
    z dietą od 17.XI.09
    warto być wytrwałym

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez biedronka8 Zobacz posta
    Witam Maszkuleczko.
    Spóźnione ale bardzo szczere zyczenia urodzinowe
    Zyczę Ci spełnienia tych najskrytszych marzeń , zdrowia , szczęścia i dalszej determinacji w dążeniu do celu.
    Maszkuleczko Twój wątek , Twoja wiedza zachęciły mnie prawie 4 miesiące temu do podjęcia walki o siebie.No i efekty widać na moim paseczku.
    Dziękuje Ci za wszystko
    BIEDRONECZKO..... super... i gratuluję osiągniętych rezultatów. Będzie tylko lepiej. Dumna jestem i z siebie i z Was wszystkich, bo to ogromna frajda pokazać własnemu organizmowi, kto tu rządzi. Wszystkie realizujemy jedno z najwiekszych marzeń naszego zycia. A marzyć warto... Podobno żyjemy naprawdę tylko wówczas, kiedy umiemy marzyć.
    Cytat Zamieszczone przez chat3 Zobacz posta
    Witajcie miłe Dukanki, pragne od dzis do Was dołączyć. Dość juz mam swoich nadmiernych kilogramów. Prosze was o wsparcie, może tym razem mi sie udaCzytałam wasze rozmowy naprawde są przydatne a od Ciebie Teresko zgapiam jadłospisy Pozdrowienia Ewa
    EWUNIU.... Brawo za chęć wysłania w kosmos swojej wagi. Popatrz ilu z nas się udało, więc i Tobie się uda. Wsparcie zawsze tu znajdziesz, bo po to tu jesteśmy. Na pomagano, a teraz nasza kolej . Jadłospisy też po to publikowałam, żeby ewentualnie mozna było coś z nich wykorzystać. Proszę o usmiech nr 10 i wyrzucenie ze swojego słownika słowa "może", a wszystko bedzie dobrze
    Cytat Zamieszczone przez nuna53 Zobacz posta
    Chyba odpoczywają jeszcze po sylwestrze albo wczorajszych gościach. Ja miałam wczoraj cały dzień w gościnie swoich świeżo poślubionych synów / obydwaj mieli śluby w 2009 roku/ i synowe. Cieszyli się sobą w sylwestra, to w Nowy Rok do rodziców na obiadek i podwieczorek, a ja się produkowałam żeby im dogodzić. Najbardziej smakowało im moje jedzonko dukanowe - pasztet, chlebek, szynka z chrzanem w galarecie, sernik, piernik.
    Więc my dzisiaj z mężem też odpoczywamy. Jest cisza i spokój. Mąż śpi, psy - 3 osobniki też. A ja sobie serfuję po internecie.
    Pozdrawiam.
    NUNA....coś w tym jest, że Duknowe jedzonko smakuje nawet nie dukanuącym hihihii... W tym nasza siła.....lalalalala.... Milego serfowania
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar magda5555
    magda5555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    poznań

Wink Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Hej hej!!!!

Ja od poniedziałku zaczynam romansować z Dukanem Przyznaję że Twój wątek bardzo mnie do tego zmobilizował. Mam wrażenie że przez dotychczasowe diety mój metabolizm zwariował. Mam nadzieję że Dukan go ruszy Jeśli to możliwe to chciałam wprosić się na forum Składam spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe!!!! :*

ps - kilka dni siedziałam nad zagadnieniem konwertowania tekstu tak, by można go było włożyć do komórki...aż w końcu wczoraj się udało iiii....mam Maszkuleczkowe rady dotyczące diety w telefonie!!! Teraz czytam w wolnych chwilach Mam nadzieję że się nie gniewasz!!! pozdrawiam!!!!!!!!!!
    Ostatnio edytowane przez magda5555 ; 02-01-2010 o 19:06

Awatar wesola_dziewczyna
    wesola_dziewczyna jest nieaktywny Znany na forum

swienta swienta i po swienbtach kazda buzia usmiechnietabo czas wcielac w zycie nasze postanowienia noworoczne .buziaczki MASZKULECZKO

Awatar paulaestera
    paulaestera jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Smile Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Witam serdecznie Dukaneczki
    Zacznę od zaległości
    Tereniu wszystkiego o czym tylko marzysz i przede wszystkim zdrowia życzę z okazji urodzinek.
    A wszystkim Dukaneczkom z okazji Nowego Roku życzę wytrwałości w postanowieniach i miłych chwil spędzonych wspólnie na forum.
    Byłam troszkę pomieszkać u teściowej i jakoś tak nie po drodze było mi do neta.Juz jestem w domku nadrobiłam wszystkie zaległości co tam u Was słychać.
    Witam wszystkie nowe Dukaneczki i obiecuje wspierać i radzić jak będę znać odpowiedz, a jak nie to jest tutaj dużo mądrych główek więc razem damy radę.
    U mnie dziewczynki pojawiła się wyczekiwana liczba 75 niestety na razie jest 75,9 ale jak się ustabilizuje to pierwsze co robię zmieniam suwaczek.Ja na tej diecie na skórę nie narzekam wręcz przeciwnie. Moje dolegliwości skórne wyglądają o niebo lepiej.
    a tak wogóle to znowu Nowy Rok i znowu za dwa dni się starzeję i idę zrobić kawe i dokończyć obiad.Pozdrawiam
    Agata
    PS Mikaska trzymam kciuki i mam nadzieję że pobyt w szpitalu szybciutko Ci minie i nie za bardzo odczujesz skutki operacji. Buziaki
    Dukan od 20.11.09

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

Witam Tereniu i Proteinki, u mnie waga stanęła dzień przed świętami i do dziś jakoś tak niewiele spadła, po pierwsze grzeszki w świeta, po drugie drineczki w sylwestra.
    Ale, cóż nie płacze się nad rozlanym mlekiem.....
    w przyszłą niedzielę idę na operację i tego się boję, jak wyjmą mi ten woreczek, co ja będę mogła jeść.???????
    mam nadzieję, że kleiki to może waga mi ruszy
    pozdrawiam wszystkie

---------- Wiadomość dodana o 13:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:53 ----------

Kotinka, waga Ci super spada, ja niestety pogrzeszyłam święta i sylwka, a szłyśmy prawie tak samo,buuuuu nie rezygnuję walczę

---------- Wiadomość dodana o 14:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:59 ----------

Do tego mnie jeszcze wysypało już przed świętami, mam pryszcze jak nastolatka, w dodatku na szyii, tak to jeszcze nie było...
    myślę, że to dietka się odzywa

Miczkunia84 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Pabianice

Witam!
    Pdziwiam Wasze wspólne zmagania na dietecie proteinowej. Od jutra zaczynam swoje zmagania z otyłością i mam nadzieję, że znajdę tu dużo ciekawych praktycznych rad, bo Wasze efekty są imponujące . Trzymam za Was mocno kciuki, a od jutra sama ruszam do boju . Pozdrawiam serdecznie
    Ania

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Miczkunia84 Zobacz posta
    Witam!
    Pdziwiam Wasze wspólne zmagania na dietecie proteinowej. Od jutra zaczynam swoje zmagania z otyłością i mam nadzieję, że znajdę tu dużo ciekawych praktycznych rad, bo Wasze efekty są imponujące . Trzymam za Was mocno kciuki, a od jutra sama ruszam do boju . Pozdrawiam serdecznie
    Ania
    Witaj Aniu, za Ciebie też mocno trzymam kciuki!!!

---------- Wiadomość dodana o 16:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:37 ----------

Cytat Zamieszczone przez mikaska Zobacz posta
    Witam Tereniu i Proteinki, u mnie waga stanęła dzień przed świętami i do dziś jakoś tak niewiele spadła, po pierwsze grzeszki w świeta, po drugie drineczki w sylwestra.
    Ale, cóż nie płacze się nad rozlanym mlekiem.....
    w przyszłą niedzielę idę na operację i tego się boję, jak wyjmą mi ten woreczek, co ja będę mogła jeść.???????
    mam nadzieję, że kleiki to może waga mi ruszy
    pozdrawiam wszystkie[COLOR="Silver"]
    Mikaska, mi od 3 dni waga uporczywie stoi. Ale mam nadzieje,że na samych P trochę ruszy.
    Co do operacji, będzie dobrze i może z jedzonkiem nie będzie tak źle. Zapytaj konktetnie lekarza co będziesz mogła jesć i nadmień że jesteś teraz na diecie protal. Może uda się jakiś kompromis.

---------- Wiadomość dodana o 16:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:41 ----------

Cytat Zamieszczone przez paulaestera Zobacz posta
    Witam serdecznie Dukaneczki
    Zacznę od zaległości
    Tereniu wszystkiego o czym tylko marzysz i przede wszystkim zdrowia życzę z okazji urodzinek.
    A wszystkim Dukaneczkom z okazji Nowego Roku życzę wytrwałości w postanowieniach i miłych chwil spędzonych wspólnie na forum.
    Byłam troszkę pomieszkać u teściowej i jakoś tak nie po drodze było mi do neta.Juz jestem w domku nadrobiłam wszystkie zaległości co tam u Was słychać.
    Witam wszystkie nowe Dukaneczki i obiecuje wspierać i radzić jak będę znać odpowiedz, a jak nie to jest tutaj dużo mądrych główek więc razem damy radę.
    U mnie dziewczynki pojawiła się wyczekiwana liczba 75 niestety na razie jest 75,9 ale jak się ustabilizuje to pierwsze co robię zmieniam suwaczek.Ja na tej diecie na skórę nie narzekam wręcz przeciwnie. Moje dolegliwości skórne wyglądają o niebo lepiej.
    a tak wogóle to znowu Nowy Rok i znowu za dwa dni się starzeję i idę zrobić kawe i dokończyć obiad.Pozdrawiam
    Agata
    PS Mikaska trzymam kciuki i mam nadzieję że pobyt w szpitalu szybciutko Ci minie i nie za bardzo odczujesz skutki operacji. Buziaki
    Hej kochana, zmieniaj suwaczek a nie czekaj aż się ustabilizuje. Po co kusić złego? To znaczy ,że 5 masz urodziny?? Razem z imieninkami? Dobrze dedukuję?

A u mnie wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień pod znakiem gości. I moja kochana przyjaciółka która nie widziała mnie 2 miesiace stwierdziła,że efekty już widać, hura!!! Ja oczywiscie jeszcze nic nie widzę, ale ok niech będzie. Bardzo to miłe. Tak więc bardzo mnie to cieszy i walcze dalej! I nie działały na mnie te smakowitosci , które postawiłam na stole. Zrobiłam sobie swoje dukanowskie jedzonko i było fajnie.

Jutro mimo tego boję się stanąć na wagę. Czuje się strasznie pełna, a mój brzuszek to mały balonik, hihihi

Pozdr
    Ela

Teraz kolejne podejście...

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

A u mnie wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień pod znakiem gości. I moja kochana przyjaciółka która nie widziała mnie 2 miesiace stwierdziła,że efekty już widać, hura!!! J

Elunia, już widać efekty????????8 kilosów to już mega widać
    zrób zdjęcia i nam wstaw, szukałam u Ciebie ale póki co nic nam nie pokazałaś, ja zrobię sobie zdjęcia jak jeszcze trochę schudnę, może po operacji.
    Chociaż jak byłam na sylwestra to znajomi, mówili, że widać u mnie , że schudłam oni nie wiedzą, że się odchudzam, tylko, że przygotowuję się do operacji, po części to prawda

---------- Wiadomość dodana o 18:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:27 ----------

Dziewczynki, Tereniu mam pytanie odnośnie wypłukiwania z organizmu tłuszczu, chodzi tu o nasze picie wody, gdzieś o tym czytałam , nawet nie wiem czy nie na naszym forum, przybliżcie to proszę, bo nie mogę tego znaleźć w przeszukaj wątek.
    acha, jeszcze jedno kupiłam zwykłe serum evelline, nie drogie bo ok.13 zł jest w realu bardzo pomaga na cellulit.może też spróbujcie

---------- Wiadomość dodana o 18:35 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:32 ----------

---------- Wiadomość dodana o 18:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:35 ----------

Cytat Zamieszczone przez Miczkunia84 Zobacz posta
    Witam!
    Ania
    Trzymamy kciuki-Aniu za Ciebie też ...
    Ostatnio edytowane przez mikaska ; 03-01-2010 o 18:42

jolanta34 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Witam wszystkich w Nowym Roku !
    Niestety nie udało mi się wejść w styczeń z 6 z przodu ,święta i sylwester to jednak trochę grzeszny czas , czekam na @ a od jutra lecą proteinki więc jest nadzieja.

Mikasko trzymaj się dzielnie, już zrobiłaś dużo aby lekarzom ułatwić zadanie

Aniu zaczynaj !!! Wszyscy wchodzimy w Nowy Rok z postanowieniami poprawy

Z proteinkami od 6.11.2009