Strona 51 z 2242 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 551 1051 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar agniesia1421
    agniesia1421 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom

Domyślnie Odp: Jestem nowa MASZKULECZKA

No właśnie mamy dwie Dukanki,które są skarbnicą wiedzy i dla mnie są wzorem
    To oczywiście MASZKULECZKA i TELEPETERS

Umpalumpa Guest

a swoja droga moze nawiazac wspolprace z Dukanem i zaproponowac mu w zamain za bezplatne porady przepisy z ksiazki kucharskiej co ?

Awatar szczypawica
    szczypawica jest nieaktywny Znany na forum

w kwestii maila:

myślę że nie przeczytali ze zrozumieniem, z tego co piszesz wynika, że myśleli że upubliczniasz prywatne rady, ktore otrzymujesz jako osoba abonamentowa. I pewnei sądzą że w jakiejś tam Polsce (gdzieś pomiędzy Bułgarią, Rumunią, Rosją i Uzbekistanem) wszystko jest nielegalnie i kradniemy im dobra intelektualne.
    Ja bym się nie przejmowała, to objam nieznaljomościtematu i strachu przed niezanym. Tam pewnei nie ma takich aniołów jak Ty, czy masy życzliwych sobie osób, które sie wspierają i bezinteresownie sobie pomagają.

w kwestii Twoich wyników:

- rozbłaś dychę, jesteś krok od siódemek więc jak obiecałam idę się upić wodą sodową Serdecznei Ci gratuluję. Nawet jak po tych 5 dniach nie będzie 7, to i tak schudłaś ponad 10 kilo w 2 miesiące. I to w jakim stylu! SUPER BABKA z CIebie.
    buziaki

Szczypawica 2013r. (od 06.01.2013r.)

Jusiaczek_us Guest

Muszelko wygladasz pieknie Wybacz za spoznienie ale wpadam i wypadam czasem z tej strony jak burza. Buziaczki i oby tak dalej.

Awatar basia7051953
    basia7051953 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Witaj ! Maszkuleczko - oczywiście masz rację, korzystniejsza dla nas jest wymiana własnych dośw. Pewnie trochę ciężko myślałam bo było póżno. Mam nadzieję, że nie będzie żadnego problemu. Nie mogę rozpisywac się bo jestem w pracy, co chwila ktoś wchodzi i zaraz ukręcą mi łepetynę. Pozdrawiam - Basia

START 4 stycznia 2009 z wagą = 96,50 kg
    plan:schudnąc do 15.06.2009 r.

malinu jest nieaktywny Znany na forum

Dziękuję Maszkuleczko, za miłe słówka. Już mi troszkę lepiej, po takim dniu

Widzę, ze za kilka dni będzie okrągła "rocznica" dietkowania i na pewno będzie upragniona 7 z przodu. Czego życzę Ci z całego serducha Maszkuleczko, sama też o niej marzę....
    Trzymam mocno kciuki za spadek Twojej wagi

Pozdrawiam cieplutko

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cool Odp: Jestem nowa MASZKULECZKA

Cytat Zamieszczone przez sempai Zobacz posta
    Nie dajmy się zwariować. Nie mogą nam zabronić prowadzenia wątku, a "prośba o podanie adresu portalu w celu zdecydowania o ewentualnej współpracy" brzmi co najmniej dziwnie. Nawet tłumaczenie z obcego forum ze strefy publicznej nie ma w sobie nic złego, o ile ktoś tego wyraźnie nie zastrzegł (było jakieś copyright?). Są na portalach mechanizmy umożliwiające kontrolę dostępu tylko dla wybranych, nie zastosowanie ich raczej równa się upublicznieniu informacji. Myślę że należy przełknąć tego mejla, zwłaszcza że nie pochodził od samego zainteresowanego, i żyć dalej. Nikt z nas nie czerpie korzyści materialnych z tego co tu piszemy, a jako że pdf był zrobiony bardzo po amatorsku, więc imho do czerpania korzyści również się nie nadaje
    Witaj sempai.... Oczywiście, że ma Dukan copyright. A całe to qui pro quo wynika z totalnego niezrozumienia, o co nam chodzi. Francuzom to często się zdarza.... hihihihihi. Partnerstwo nas nie interesuje, a oni to partnerstwo zakładają, więc dlatego chcą zobaczyć, jak wygląda ten portal.... czy jest "godny" prezentowania Dukana.... Jak znam życie i Francuzów, to tak pewnie rozumują. Ale nic to.... my robimy swoje.... dla siebie.... tak jak dotychczas.... i tyle.... i aż tyle
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Smile Odp: Jestem nowa MASZKULECZKA

Cytat Zamieszczone przez saska8 Zobacz posta
    Masz rację Maszkuleczko. O wiele cennejsze dla nas są nasze własne informacje o produktach, które można (z trudem ) kupić na naszym polskim rynku. A dlla mnie nieocenione są pomysły dzieczyn, które potrafią z min produktów wyczarować max efektu smaku zapachu i stworzyć arcydzieło sztuki kulinarnej na protalu. A prawdę powiedziawszy takie "pospolite ruszenie" osób które związał wspólny cel i potrafły się zebrać w kupkę i służyć sobie nawzajem pomocą jest o 10000000!!!!!%%%%% fajniejsze niż jakie sformalizowane forum, którym władają specjaliści... Buziaki Maszkuleczko .. dla mnie polskim Ducanem jesteś Ty i Telepeters i żadnego innego guru nie chcę.
    Saska.... dziękuję pięknie za przemiłe słowa.... hihihii.... Co do Telepeters... to zgadzam się w całej rozciągłości.... Jest z nas najbardziej doświadczona, a jej wyniki mówią same za siebie i jest wzorem dla nas wszystkich. Tak w ogóle, to szalenie się cieszę, że trafiłam na to forum, bo wszystkie proteinki są fantastyczne, a ich kulinarne pomysły to prawdziwa poezja. Czuję sie tutaj, jak we wspaniałej rodzinie... takiej prawdziwej rodzinie pełnej miłości i zrozumienia. I to jest wspaniałe.
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar amber1
    amber1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Moja droga wyglądasz promiennie, radośnie i ślicznie. Widać, że ci ta dieta służy. Właśnie przeczytałam na głównym wątku, że jesteś po badaniach krwi i wyniki to potwierdzają. Super

26.12.08 dieta, 24.01.09 protal, 22.04.09 - waga 61,3 kg i 3 FAZA diety proteinowej dr Dukana - wszystko o utrwalaniu - Grupy Wsparcia Dieta.pl, 10-08-09 IV FAZA

Awatar yvaaaaa
    yvaaaaa jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    Warszawa

Z ust mi to wyjęłaś. A dla mnie jest jeszcze ważne to, że nareszcie nie musze ukrywac swojej wagi i wymiarów i z duma moge napisać np, że noszę rozmiar 52, a w talii mam ponad metr. Moge byc sobą, a bycie soba jest bezcenne
    O tym, co było i będzie - pamietnik bez cenzury

a było już tak pięknie....ale szkoda łez, pora wracać na Dukana

Strona 51 z 2242 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 551 1051 ... OstatniOstatni