No właśnie mamy dwie Dukanki,które są skarbnicą wiedzy i dla mnie są wzorem
To oczywiście MASZKULECZKA i TELEPETERS![]()
a swoja droga moze nawiazac wspolprace z Dukanem i zaproponowac mu w zamain za bezplatne porady przepisy z ksiazki kucharskiej co ?![]()
![]()
![]()
w kwestii maila:
myślę że nie przeczytali ze zrozumieniem, z tego co piszesz wynika, że myśleli że upubliczniasz prywatne rady, ktore otrzymujesz jako osoba abonamentowa. I pewnei sądzą że w jakiejś tam Polsce (gdzieś pomiędzy Bułgarią, Rumunią, Rosją i Uzbekistanem) wszystko jest nielegalnie i kradniemy im dobra intelektualne.
Ja bym się nie przejmowała, to objam nieznaljomościtematu i strachu przed niezanym. Tam pewnei nie ma takich aniołów jak Ty, czy masy życzliwych sobie osób, które sie wspierają i bezinteresownie sobie pomagają.
w kwestii Twoich wyników:
- rozbłaś dychę, jesteś krok od siódemek więc jak obiecałam idę się upić wodą sodowąSerdecznei Ci gratuluję. Nawet jak po tych 5 dniach nie będzie 7, to i tak schudłaś ponad 10 kilo w 2 miesiące. I to w jakim stylu! SUPER BABKA z CIebie.
buziaki
Muszelko wygladasz pieknieWybacz za spoznienie ale wpadam i wypadam czasem z tej strony jak burza. Buziaczki i oby tak dalej.
Witaj ! Maszkuleczko - oczywiście masz rację, korzystniejsza dla nas jest wymiana własnych dośw. Pewnie trochę ciężko myślałam bo było póżno. Mam nadzieję, że nie będzie żadnego problemu. Nie mogę rozpisywac się bo jestem w pracy, co chwila ktoś wchodzi i zaraz ukręcą mi łepetynę. Pozdrawiam - Basia
Dziękuję Maszkuleczko, za miłe słówka. Już mi troszkę lepiej, po takim dniu
Widzę, ze za kilka dni będzie okrągła "rocznica" dietkowania i na pewno będzie upragniona 7 z przodu. Czego życzę Ci z całego serducha Maszkuleczko, sama też o niej marzę....
Trzymam mocno kciuki za spadek Twojej wagi
Pozdrawiam cieplutko
Witaj sempai.... Oczywiście, że ma Dukan copyright. A całe to qui pro quo wynika z totalnego niezrozumienia, o co nam chodzi. Francuzom to często się zdarza.... hihihihihi. Partnerstwo nas nie interesuje, a oni to partnerstwo zakładają, więc dlatego chcą zobaczyć, jak wygląda ten portal.... czy jest "godny" prezentowania Dukana.... Jak znam życie i Francuzów, to tak pewnie rozumują. Ale nic to.... my robimy swoje.... dla siebie.... tak jak dotychczas.... i tyle.... i aż tyle![]()
MASZKULECZKA
Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg
Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum
Saska.... dziękuję pięknie za przemiłe słowa.... hihihii.... Co do Telepeters... to zgadzam się w całej rozciągłości.... Jest z nas najbardziej doświadczona, a jej wyniki mówią same za siebie i jest wzorem dla nas wszystkich. Tak w ogóle, to szalenie się cieszę, że trafiłam na to forum, bo wszystkie proteinki są fantastyczne, a ich kulinarne pomysły to prawdziwa poezja. Czuję sie tutaj, jak we wspaniałej rodzinie... takiej prawdziwej rodzinie pełnej miłości i zrozumienia. I to jest wspaniałe.
MASZKULECZKA
Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg
Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum
Moja droga wyglądasz promiennie, radośnie i ślicznie. Widać, że ci ta dieta służy. Właśnie przeczytałam na głównym wątku, że jesteś po badaniach krwi i wyniki to potwierdzają. Super![]()
26.12.08 dieta, 24.01.09 protal, 22.04.09 - waga 61,3 kg i 3 FAZA diety proteinowej dr Dukana - wszystko o utrwalaniu - Grupy Wsparcia Dieta.pl, 10-08-09 IV FAZA
Z ust mi to wyjęłaś. A dla mnie jest jeszcze ważne to, że nareszcie nie musze ukrywac swojej wagi i wymiarów i z duma moge napisać np, że noszę rozmiar 52, a w talii mam ponad metr. Moge byc sobą, a bycie soba jest bezcenne
O tym, co było i będzie - pamietnik bez cenzury
a było już tak pięknie....ale szkoda łez, pora wracać na Dukana