Witam, witam i o wagę pytam
u mnie waga spadła znowu do 57,3 (oj uparta, że nie chce wskoczyć choćby na 57,2) ale i tak jestem w szoku, że nie podskoczyła po tej mojej wczorajszej czekoladzie z lodami
Aniu-archeo- pisz jak najwięcej o Grecji i jej mieszkańcach bo ja już odliczam dni do maja
Miłego dzionka babeczki i nasz rodzynku![]()
Ostatnio edytowane przez Emmily ; 15-02-2010 o 08:35
mróweczko -
ja to prawdziwy mlekopij. kawa, herbata - wszystko było z mlekiem, a teraz?
Wprawdzie to 0% jest zupełnie bez smaku, ale tak zakodowałam sobie w tej mojej łepetynie i teraz trzeba dużo pracy, żeby to zmienić - jak z papierochami, ale nie pale od 7 lat i to jest mój największy sukces. Teraz przyszła pora na moją WAGĘ.![]()
Hej kochane Perelki moje!!
Agula, dowiem sie dspecjalnie dla Ciebie
U mnie dzisiaj lipa - 1kg powyzej suwaczka!! Ale to pewnie warzywka... mam nadzieje, poza tym objadlam sie na noc kanapeczkami i babeczkami sernikowymi...
No coz, mam nadzieje, ze pogadam dzisiaj dlugo i powaznie z porcelanka.
A jak u Was?
Bejbik w drodze
coś mi sie znowu stało z forum - za każdym raz, kiedy chce wysłać "szybką odpowiedz" muszę się od nowa logować. Tak jak bym automatycznie wyskakiwała .
teraz piszę w rubryczce "odpowiedz" Ciekawe czy pójdzie do Was?
Musiałam pewnie coś nacisnąć i nie mam pojęcia jak to naprawić, a jest strsasznie denerwujące wrrrrrrrrrrrrrrrr
Witajcie kochani!
Widzę,ze nie tylko u mnie zwyzka. Tym razem +0,3kg. Do suwaczka mam juz 0,5kg, heheh. Od dzisiaj P, i w tym cała moja nadzieja
Kawka tradycyjnie już prawie zimna...
---------- Wiadomość dodana o 08:49 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:46 ----------
\
Mróweczko, dawniej na śniadanko obowiązkowo muslli z mlekiem. Teraz mleka praktycznie nie używam. Tylko do naleśniczków i kropelkę do nutelki. Brak mi tego strasznie
---------- Wiadomość dodana o 08:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:49 ----------
Karolinko, ja tez mam taka nadzieję. Ostatnio było super a teraz nic. Dodatkowo same P, więc chyba musze się jakoś wspomóc.
Bejbik w drodze