piszecie dziewczyny o mleku i warzywach... ja to chyba jakiś dziwoląg jestem bo dla mnie mogą nie istnieć. Tzn lubię np ziemniaczki ale same wiecie, że ich nie wolnoa mleko? błeee!!!!
Jovika, jest przepis na bigosik dukanowy. Mozna zrobic wczesniej i pomrozić małe porcje. Ja tak robie na P+W często z nich korzystam.
---------- Wiadomość dodana o 09:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:01 ----------
Witaj wśród nas!! Szybciutko uzależnisz sie od forum. Ono bardzo pomaga![]()
Tydzien czas zacząć
Dzis mój 25 dzien na DD- szok jak to leci
ale z drugiej strony bardzo sie ciesze
Weszłam dzis na wage i nie mogłam uwierzyc 63,7
(pewno mało wody wypiłam - tak sobie tłumacze) ale jesli jutro tez tak pokaze to wtedy przesune wskaznik
![]()
Wynik tak mnie nakrecił ze az zapomniałam o wczorajszym strasznym dniumój TŻ jak zwykle o mnie zapomniał
Musze nadrobic zaległosci w czytaniu bo przez weekend to raczej nie mam okazji wejsc na forum
Zycze miłego dnia![]()
Ide dziś do lekarza wymusić badania na nim![]()
A w ogóle wszyscy wokół mnie zaczęli dietować he. Mama i siostra mojego "partnera" (jak to Ania ładnie go określiła ale niestety określenie te do niego nie pasuje) też od dziś zaczynją jakąś dietę, nagotowały sobie gar jakiejś zupy i mają ją jeść cały tydzień
Oczywiście są tam jeszcze jakieś zasady ale nie wiem juz jakie bo nie wnikałam w to za głęboko
![]()
Spróbuj któregoś z tych linków:
Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi
Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi (ten jest do zmiany mojego suwaczka więc nie wiem czy Twój też będzie pod takim samym linkiem)
Najlepiej zacznij od nowa - kliknij na straznika i poustawiaj co tam masz do poustawiania. Potem jak juz wyjdzie Ci link do Twojego aktualnego straznika musisz zapisac sobie ta strone do ulubionych (w okienku przegladarki na pasku u gory). Potem tylko otwierasz ta stronke z ulubionych, podajesz pin i uaktualniasz
---------- Wiadomość dodana o 09:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:11 ----------
Pewnie kapusciana, co? Smierdzi ale jest calkiem dobraTylko jojo murowane! (ja ja jadlam a widzicie jaka slonica sie ze mnie zrobila)
Bejbik w drodze
Udało się ten drugi link jest do strażnika wagi tylko trzeba wpisać swój PIN!!Dzięki wielkie!!!
---------- Wiadomość dodana o 09:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:14 ----------
No właśnie bo mój pin nie wchodzi muszę zrobić tak jak wyżej czyli zacząć od początku!!Dzięki!!