Strona 950 z 2242 PierwszyPierwszy ... 450 850 900 940 948 949 950 951 952 960 1000 1050 1450 1950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,491 do 9,500 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar Emmily
    Emmily jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

piszecie dziewczyny o mleku i warzywach... ja to chyba jakiś dziwoląg jestem bo dla mnie mogą nie istnieć. Tzn lubię np ziemniaczki ale same wiecie, że ich nie wolno a mleko? błeee!!!!

I faza - 05.01.2010 II faza- 08.01.2010 III faza - 21.03.2010

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez jovika Zobacz posta
    Wszamałam miseczkę bigosu teściowej (dukanowa to tam tylko kapusta była- a i to grzech, bo od dziś same P).
    Jovika, jest przepis na bigosik dukanowy. Mozna zrobic wczesniej i pomrozić małe porcje. Ja tak robie na P+W często z nich korzystam.

---------- Wiadomość dodana o 09:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:01 ----------

Cytat Zamieszczone przez klisha Zobacz posta
    Witam,

ciepło tu u Was i bardzo miło,chciałabym się więc przyłączyć.Zaczynam dopiero dietę - jak skończę chorować / jakieś coś gardłowe ;-) /liczę na Wasze wsparcie,oferuję swoje i na dobry wieczór pozdrawiam.
    Jestem w tematach zdjęć,opisów i suwaczków zielona jak szczypiorek na wiosnę,ale mam nadzieję się rozkręcić.

Witaj wśród nas!! Szybciutko uzależnisz sie od forum. Ono bardzo pomaga

Teraz kolejne podejście...

matoda jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Thumbs up Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Tydzien czas zacząć
    Dzis mój 25 dzien na DD - szok jak to leci ale z drugiej strony bardzo sie ciesze Weszłam dzis na wage i nie mogłam uwierzyc 63,7 (pewno mało wody wypiłam - tak sobie tłumacze) ale jesli jutro tez tak pokaze to wtedy przesune wskaznik
    Wynik tak mnie nakrecił ze az zapomniałam o wczorajszym strasznym dniu mój TŻ jak zwykle o mnie zapomniał
    Musze nadrobic zaległosci w czytaniu bo przez weekend to raczej nie mam okazji wejsc na forum

Zycze miłego dnia

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez teresa76 Zobacz posta
    Ja wiem że on jest(strażnik wagi)tylko ja nie wiem gdzie mam wejść,żeby go n.p zmienić!!Pomóżcie mi!!Dzięki!!I oczywiście witam wszystkich!!!Na diecie jestem od wczoraj i nic mi nie smakuje!!
    Teresko, ja robię za każdym razem nowy...zmieniam tylko wage. Ale wiem ,że dziewczyny zapisują a potem tylko edytują. Ja niestety nie umiem, buuuuuuuu

Teraz kolejne podejście...

Awatar teresa76
    teresa76 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Elbląg

Witam!!Jeszcze raz proszę o pomoc!!Powiedzcie mi jak mam zmienić strażnika wagi nie mam pojęcia gdzie mam wejść!!Na diecie jestem od wczoraj,ale jakoś nic mi nie smakuje mam nadzieję,że sobie poradzę!!

Awatar mrowkaa06
    mrowkaa06 jest nieaktywny Znany na forum

Ide dziś do lekarza wymusić badania na nim

A w ogóle wszyscy wokół mnie zaczęli dietować he. Mama i siostra mojego "partnera" (jak to Ania ładnie go określiła ale niestety określenie te do niego nie pasuje ) też od dziś zaczynją jakąś dietę, nagotowały sobie gar jakiejś zupy i mają ją jeść cały tydzień Oczywiście są tam jeszcze jakieś zasady ale nie wiem juz jakie bo nie wnikałam w to za głęboko

Ja wiem że on jest(strażnik wagi)tylko ja nie wiem gdzie mam wejść,żeby go n.p zmienić!!Pomóżcie mi!!Dzięki!!I oczywiście witam wszystkich!!!Na diecie jestem od wczoraj i nic mi nie smakuje!!
    Spróbuj któregoś z tych linków:
    Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi
    Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi (ten jest do zmiany mojego suwaczka więc nie wiem czy Twój też będzie pod takim samym linkiem)

Kolejne podejście-30.09.10

Awatar teresa76
    Mieszka w
    Elbląg

Smile Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Teresko, ja robię za każdym razem nowy...zmieniam tylko wage. Ale wiem ,że dziewczyny zapisują a potem tylko edytują. Ja niestety nie umiem, buuuuuuuu
    Dzięki za odpowiedź!!chcę Cię zacytować ale nie wiem czy dobrze robię.Jeżeli mi się uda to super!!

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Witam!!Jeszcze raz proszę o pomoc!!Powiedzcie mi jak mam zmienić strażnika wagi nie mam pojęcia gdzie mam wejść!!Na diecie jestem od wczoraj,ale jakoś nic mi nie smakuje mam nadzieję,że sobie poradzę!!
    Najlepiej zacznij od nowa - kliknij na straznika i poustawiaj co tam masz do poustawiania. Potem jak juz wyjdzie Ci link do Twojego aktualnego straznika musisz zapisac sobie ta strone do ulubionych (w okienku przegladarki na pasku u gory). Potem tylko otwierasz ta stronke z ulubionych, podajesz pin i uaktualniasz

---------- Wiadomość dodana o 09:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:11 ----------

Cytat Zamieszczone przez mrowkaa06 Zobacz posta
    nagotowały sobie gar jakiejś zupy i mają ją jeść cały tydzień
    Pewnie kapusciana, co? Smierdzi ale jest calkiem dobra Tylko jojo murowane! (ja ja jadlam a widzicie jaka slonica sie ze mnie zrobila)
    Bejbik w drodze

Awatar teresa76
    Mieszka w
    Elbląg

Smile Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Cytat Zamieszczone przez mrowkaa06 Zobacz posta
    Ide dziś do lekarza wymusić badania na nim

A w ogóle wszyscy wokół mnie zaczęli dietować he. Mama i siostra mojego "partnera" (jak to Ania ładnie go określiła ale niestety określenie te do niego nie pasuje ) też od dziś zaczynją jakąś dietę, nagotowały sobie gar jakiejś zupy i mają ją jeść cały tydzień Oczywiście są tam jeszcze jakieś zasady ale nie wiem juz jakie bo nie wnikałam w to za głęboko

Spróbuj któregoś z tych linków:
    Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi
    Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi (ten jest do zmiany mojego suwaczka więc nie wiem czy Twój też będzie pod takim samym linkiem)
    Udało się ten drugi link jest do strażnika wagi tylko trzeba wpisać swój PIN!!Dzięki wielkie!!!

---------- Wiadomość dodana o 09:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:14 ----------

No właśnie bo mój pin nie wchodzi muszę zrobić tak jak wyżej czyli zacząć od początku!!Dzięki!!

Awatar mrowkaa06
    mrowkaa06 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    Pewnie kapusciana, co? Smierdzi ale jest calkiem dobra Tylko jojo murowane! (ja ja jadlam a widzicie jaka slonica sie ze mnie zrobila)
    Możliwe ale ja bym chyba nie dała rady jeść cały tydzień tej samej zupy. Tym bardziej że w ogóle nie przepadam za zupami. Lece do doktora i do pracy. Miłego dnia dzieweczki

Kolejne podejście-30.09.10