Strona 951 z 2242 PierwszyPierwszy ... 451 851 901 941 949 950 951 952 953 961 1001 1051 1451 1951 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,501 do 9,510 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar kuneka
    kuneka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Cytat Zamieszczone przez teresa76 Zobacz posta
    Ja wiem że on jest(strażnik wagi)tylko ja nie wiem gdzie mam wejść,żeby go n.p zmienić!!Pomóżcie mi!!Dzięki!!I oczywiście witam wszystkich!!!Na diecie jestem od wczoraj i nic mi nie smakuje!!
    zacytuje koleżankę

Gdy ustawiałaś ostatnim razem swojego strażnika wagi (nie wiem czy robiłaś to po raz pierwszy czy któryś raz z rzędu) pod strażnikiem wyświetlił Ci się link, który służy do jego edycji. Jeśli nie zapisałaś nigdzie tego adresu, to zrób to przy kolejnej zmianie strażnika

Wystarczy że klikniesz na swój suwaczek, uzupełnisz dane na nowo, dodasz PIN i na koniec np. dodasz stronę z gotowym suwaczkiem do Ulubionych Potem wystarczy kliknąć na link i wpisać PIN, który podawałaś podczas Tworzenia suwaczka. Zmieniasz tylko obecną wagę, a wszystko inne pozostaje bez zmian

Czyli w skrócie, cytując naszego admina:
    "1. Tworzysz strażnika na stronie
    2. Zapamiętaj swój PIN!
    3. Na ostatniej stronie gdzie już jest generowany kod strażnika jest także link do edycji strażnika, tutaj go zaznaczyłem:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]"

---------- Wiadomość dodana o 09:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:34 ----------

Cytat Zamieszczone przez teresa76 Zobacz posta
    Na diecie jestem od wczoraj i nic mi nie smakuje!!

z takim nastawienie, wiele nie zdziałasz !! nie możesz od razu sie zniechęcac !!

jest tyle dozowonych produktów, więc nie wierzę ze nic Ci nie smakuje !!

To czym do tej pory sie żywiłaś ??

Awatar Biedronka160
    Biedronka160 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śrem

Witam !! W końcu przebrnęłam przez posty od soboty - o zgrozo ile wy tu tego produkujecie

Wszystkie egzaminy za mną !! Teraz już troszkę luzu, jeśli oczywiście nie będzie żadnych poprawek, a mam nadzieję, że nie będzie

Waga jakaś dziwna po sobotnim skoku o 0,3 dzisiaj waga znowu pokazała tyle co na suwaczku a @ coraz bliżej... No i dzisiaj 4 dzień warzywek.

Wczorajszy dzień w szkole był po prostu dziwaczny, zajęcia miałam do 12, ale musiałam czekać do 17 na wpisy, więc mój mąż kochany przyjechał i pojechaliśmy sobie w międzyczasie do kina na Randkę w ciemno a później do znajomej ze studiów na kawkę bardzo miły dzień

Ogólnie tak jakoś mi wesoło, szczęśliwie i mam tyle energii !!! Czuję się świetnie, nie jestem już tak zmęczona jak wcześniej i coraz mniej czynności sprawia mi problem, polubiłam gotowanie a co z tym się wiąże zmywanie no i to miłe kiedy czujesz, że spodnie są coraz luźniejsze

Gratuluję wszystkim spadków, tym co spadków nie zaliczyli motywacji do dalszej walki, bo spadki na pewno przyjdą U mnie też już tydzień waga stoi ale się nie poddaję, wiem że jak tylko wskoczę na P i okropna @ sobie pójdzie to wszystko zacznie spadać na powrót !!

Miłego dnia, teraz mam więcej czasu, więc zapewne jeszcze wpadnę dziś w odwiedzinki

Awatar teresa76
    teresa76 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Elbląg

Red face Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Jedyne co do tej pory mi smakuje wiem,że to za wcześnie,ale serek wiejski!!!Dzisiaj na śniadanie zjadłam omlet,ale był bardzo dziwny.Nie wiem może dałam za dużo słodzika!!Przecież nie mogę się poddać jakoś sobie poradzę!!Najgorsze,że przed rozpoczęciem diety jadłam wszystko co lubię czyli teraz ciężko mi jest bez niektórych deserków!!

Awatar Kotinka
    Kotinka jest nieaktywny Znany na forum

Cześć!
    Mam doła i tyle. Nie grzeszę niedozwolonymi produktami, nawet za dużo dukanowych słodyczy nie jadam, @ mi się skończyła, a na wadze mam cały kilogram więcej niż na pasku. Nie wiem, co się dzieje. Diety i tak nie zarzucę, bo akurat to jedzenie mi super odpowiada, ale smutno mi, smutno...

Awatar teresa76
    teresa76 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Elbląg

Smile Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Muszę uciekać!!Wpadnę jak mój mąż pójdzie do pracy!!Pa,pa

Awatar Biedronka160
    Biedronka160 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śrem

Cytat Zamieszczone przez Kotinka Zobacz posta
    Cześć!
    Mam doła i tyle. Nie grzeszę niedozwolonymi produktami, nawet za dużo dukanowych słodyczy nie jadam, @ mi się skończyła, a na wadze mam cały kilogram więcej niż na pasku. Nie wiem, co się dzieje. Diety i tak nie zarzucę, bo akurat to jedzenie mi super odpowiada, ale smutno mi, smutno...
    Kotinko przytulam Cię mocno, wiem, że takie coś nie jest zbyt motywujące, ale musisz się trzymać i trwać nadal i się nie poddawać !! I ani się obejrzysz jak waga zacznie spadać i już za chwilę będziesz z powrotem na suwaczku.

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć!
    Beatko, bedzie dobrze. Trzymaj się! dołek ma to do siebie,że można się z niego wykaraskać

A ja dzisiaj bardzo źle się czuję. Strasznie boli mnie jajnik, buuuuuuuuu. Tabletki jeszcze nie zaczęły działać. Najchętniej poszłabym do domu, wyleżeć to draństwo...

Teraz kolejne podejście...

marchewkaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hello z rana. U mnie poza tym, że właśnie pokłóciłam się z chłopcem, a na wadze +0.4 kg to wszystko w normie...

Chyba muszę kawy!

Awatar elma5050
    elma5050 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sopot

Cześć! Mam doła i tyle. Nie grzeszę niedozwolonymi produktami, nawet za dużo dukanowych słodyczy nie jadam, @ mi się skończyła, a na wadze mam cały kilogram więcej niż na pasku. Nie wiem, co się dzieje. Diety i tak nie zarzucę, bo akurat to jedzenie mi super odpowiada, ale smutno mi, smutno...
    Beatko ściskam serdecznie. Chrzań tą wagę i tak wróci tam gdzie chcesz. Niech sobie myśli, że może poszaleć, a potem pokarz jej kto tu rządzi.

Ja mam też podobnie, nie grzesze, a suwaczka dogonić jakoś od tygodnia nie mogę.
    Ale powiedz sama - czy ona ma jakieś inne wyjście - jak tylko lecieć w dół. N I E !!!

I Faza 30.12.2009 do 06.01.2010
    II Faza - 06.01.2010 do skutku

kasia11081967 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz - Bochum

Witajcie mile Proteinki z poranna kawa.
    Oj nabazgralyscie tu sporo od wczoraj.
    widze ze nastroje zroznicowane - ale glowy do gory piers do przodu - bedzie wszystko ok.
    Ciezko mi bylo powrocic na ten watek - bo dlugo mnie nie bylo na drodze Dukana - poniewaz tu same nowe Dukaneczki.
    Mam nadzieje - ze mnie przyjmniecie do swojego grona. ?????!!!!!
    Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i zycze milego dnia.

2012.01. 71,4 / 02.71,1 / 03.71,0 / 04.72,5 / 05.73,5 / 06.72,4 / 07.72,0 / 08.74,7 / 09.72,0 / 10.73,0 / 11.72,4 /12.74,1
    2013.01.16 76 Yokebe /zoladek /02.73 /03.73,3/