Bo chyba musisz najpierw to zdjęć dać do albumu w swoim profilu![]()
Bo chyba musisz najpierw to zdjęć dać do albumu w swoim profilu![]()
Nooo.... Obejrzałam Twój album ...
Piękny tort. Masz moje całkowite rozgrzeszenie![]()
no i tak wygląda mój tort(z resztą po raz pierwszy zrobiłam tort- zawsze miałam problemy z upieczeniem biszkoptu) a tym razem się udało
---------- Wiadomość dodana o 16:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:58 ----------
hihi, ślinię się na jego widokczekamy aż tata wróci z pracy, zje obiedzik a potem... tadaam!! wyskoczymy z tortem ze świeczkami, się chłopina pewnie wzruszy
![]()
Piekny torcikAz sama bym zjadla.. mniam mniam...
Gratuluje wszystkim spadeczkow!
Ja oczywiscie na szybciutko tak zajrzalam, nawet nie doczytalam wszystkiego...
Lece bo robota goni
Pewnie zajrze pod wieczor :*
Bejbik w drodze
Witajcie Proteinowcy,
postanowiłam do Was dołączyć. Śledzę Wasze forum już od dwóch tygodni tj. od czasu kiedy zdecydowałam, że czas nawyższy stopić trochę słoniny (narosło tego z 10 kg). Dietę Pierra stosuję od 8 lutego i w fazie uderzeniowej, która trwała 7 dni zrzuciłam 3 kg. Jestem w II fazie proteinowo - warzywnej 5/5 i jutro kończę pierwszą piątkę - z jakim sukcesem okaże się w poniedziałek gdyż ważyć się będę raz w tygodniu. Diet różnych już trochę zaliczyłam z różnym skutkiem ale mam nadzieję, że wreszcie z tą dietą i Waszym wsparciem uda mi się uzyskać wymarzone 70 kilo![]()
Cześć Halszka! Witaj i rozgość się. Mamy tu czerwone kanapy, wygodne kapcie i drinki z coli zero!
Widze, że masz tyle samo do zrzucenia co ja. Myślę jednak, że uderzeniówkę zrobiłam zbyt długo, co może skutkować tym, że teraz twój organizm będzie się mocno bronił przed utratą kg. Mam nadzieję, że zrzucisz zbędne kg bardzo szybko, szybciej niż ja.
Opowiedz trochę o sobie.
Uwaga! Ten wątek uzależnia![]()