Strona 1 z 45 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 441
Like Tree110Lubią to

Wątek: ALESSANA cudnie chudnie: Skóra i kości nie świadczą o lekkości

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie ALESSANA cudnie chudnie: Skóra i kości nie świadczą o lekkości

PONIÓSŁ MNIE MELANŻ...
    ... A po każdym (co lepszym) melanżu przychodzi KAC ZABÓJCA! hahah

No więc teraz pora na oczyszczenie organizmu z tych wszystkich świństw jakie ostatnio przyszło mi pożreć (bo uwierzcie mi, że słowa jeść ciężko użyć przy ilościach jedzenia jakie w siebie wciskałam).
    Przez ostatnie dwa tygodnie jadłam często, gęsto około pięciu tysięcy kalorii dziennie i tak z mojej piątki z przodu zrobiła się piątka, ale niestety zaraz po szóstce! No i niestety im większą sumę cyfr widziałam na wadze, tym więcej jadłam.

Fakt, że troszkę ponad pół roku zajęło mi wygrzebanie się z tej wagi z której dziś startuję troszkę boli i deprymuje, ale nic się nie dzieje bez powodu i nie mam zamiaru dłużej płakać nad rozlanym mlekiem.
    Mogę jedynie:

Powiedzieć DOŚĆ dodatkowym fałdkom na brzuchu!
    Powiedzieć STOP kolekcji pryszczy jakie nawiedziły moją twarz po słodyczach które pochłaniałam tonami!
    Powiedzieć NIGDY WIĘCEJ budzeniu się w środku nocy ze względu na galopujące serce, czy złe samopoczucie!

A teraz dosyć ckliwych przekazów i pora wziąć się do roboty!

WAGA: 65,8kg
    CEL: 57kg
    DIETA: Oparta o indeks glikemiczny (IGpro), aby wykluczyć lub chociaż ograniczyć napady kompulsywnego jedzenia.
    waszka, tamarek, syrfina and 15 others like this.

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: ALESSANA cudnie chudnie: Skóra i kości nie świadczą o lekkości

3 marca 2014:
    Śniadanie
    : Kanapka z szynką z indyka i jajkiem na twardo
    Przekąska: Sałatka z pomidorów, porów i nasion słonecznika
    Przekąska II: Jabłko
    Obiad: Żur z kiełbasą i chlebem
    Kolacja: Naleśniki z szynką i pieczarkami

Awatar mufinka0
    mufinka0 jest nieaktywny Sławny na forum

Super, że wracasz. Ja u ciebie zawsze jakieś ciekawe jedzonko wypatrzyłam.
    Avatarek chyba pokazuje twój stan ducha. Zastanawiam się co można jeść, aby 5000 kcal pochłonąć
    Alessana ty po prostu bez tego forum funkcjonować nie możesz, tylko czy to dobrze, czy źle

Awatar JinJin
    JinJin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

No to do boju!
    Dobrze, że się w porę opamiętałaś. I jesteś gotowa znów podjąć walkę.

A jak ze skutecznością tej diety? Znasz jakieś namacalne dowody na skuteczność?

" Kolacja: Naleśniki z szynką i pieczarkami" - ale smaka narobiłaś....

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witaj Alessanko!
    Dobrze mowi kolezanka- nie odchodz juz nigdy od forum, bo jak widac to forum- choc czasami wzburzy emocje... napsuje krwi...
    zatrzepie w duszy...ale pomaga nam wszystkim trzymac sie w ryzach!
    Pozdrawiam cieplutko-Kasia

syrfina jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Hej Alesku. Witaj w gronie abonamentowym .
    Awatorek masz cudowny .
    Oczywiście trzymam kciukasy jak tylko najmocniej potrafię by się udało .

Awatar Loveee
    Loveee jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Brzesko

Cytat Zamieszczone przez mufinka0 Zobacz posta
    Alessana ty po prostu bez tego forum funkcjonować nie możesz, tylko czy to dobrze, czy źle
    Dobrze dobrze Aless pomaga nam - my pomagamy Aless

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

mufinko, oj bywało 5 batonów na przekąskę to już około 1250 kalorii, do tego normalne posiłki poprawione jakąś czekoladą i innymi smakołykami. Mogłabym Ci wypisać mnóstwo takich kombinacji jakie było mi dane pochłonąć, ale nie zupełnie chcę to rozgrzebywać. Wolę się nacieszyć tym, że pojadłam dobrych rzeczy i zapomnieć co to było i gdzie to w domu leży...haha
    No i coś jest w tym co mówisz. Czułam, że jeśli miałabym się wam nadal spowiadać z wszystkiego co jem, to nie byłabym taka łapczywa i nie oszalałabym z tej wolności. Nie zrozum mnie źle. Było fajnie jeść co się chce. Ale zdaję sobie sprawę, że przesadzałam...

bonbon ahhh brakowało mi tego przezwiska haha W porę to nie wiem czy to było, bo mogłam się ogarnąć wcześniej No ale dobrze, że jednak zatęskniłam do brzucha bez wałków i podjęłam tą decyzję świadomie Na forum są dwie osoby (a od niedawna nawet trzy ) które stosują tą dietę no i efekty rzeczywiście są.
    Tak właściwie to jeden naleśnik No mam nadzieję, że smacznie będzie

kasiu, no dobrze się czułam nie musząc się spowiadać z wszystkiego co jem, ale jednak ja nie myślę racjonalnie jeszcze jeśli chodzi o jedzenie więc średni to był pomysł

syrfinko, ano hej widziałam, że u Ciebie spore spadki, nieźle!

loveee, ano tak sobie wszystkie tutaj pomagamy kontrolując się nawzajem
    Potrzebowałam tego wirtualnego bata nad sobą

Awatar Xeeena
    Xeeena jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leszno

Alessanko Twój poprzedni wątek był bardzo ciekawy ale zaglądałam zbyt rzadko żeby być na bieżąco!! ;-)

Lubię podpatrywać twoje jadłospisy więc tym razem będę tu wpadać regularnie :-D

3mam kciuki za Ciebie!! Chociaż to WIADOMKA, że dasz rade

Awatar JinJin
    JinJin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Uwielbiam naleśniki z pieczarkami! Oj oj chyba kiedyś zaszaleję i zrobię sobie "prezent".

Nie wiem jaki był powód ale może ta "przerwa" dobrze Ci zrobiła w sensie luzu i odreagowania. I te dodatkowe 5 kg to dla mnie "w porę". Ja sie zaczęłam ogarniać po 7-8 kg więc wiesz, nie jest źle

Strona 1 z 45 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów