To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Hy. No i jak deczja podjęta? Dzwonisz i pytasz czy snujesz nadal domysły?
Zaczyna mi się wydawać , że się po prostu boisz bo jakby miał żonę to.............................................
Catti zadzwoń, spytaj i bez podchodów. Wtedy zdecydujesz co. Naprawdę w zyciu rużnie bywa a tam gdzie się człowiek zakocha to mądrych decyzji nie ma i kropka.
Dopiero się trzeba z tego stanu wyleczyć by trzeźwo myśleć.
Buziole.
hehe no pewnie, że pytałam a myslicie, że niebo juz meczy mnie takie hmmmm chowanie głowy w piasek i DIABLIKU u niego nie ma odpowiedzi żadnej z powyższych tylko milczy.
a nie odzywał sie, bo to ja zarzuciłam foch, ale ja sie nie kłócę, nie fo****e, bo mi szkoda zycia na toa może i szkoda, bo byłoby mi wtedy łatwiej jakby więcej baby we mnie było
A tesknił za mna tj mu mnie jemu brakowało i to podobno serio
ja dziś byłam na koniach i póki sobie nie uporzadkuje głowy to moja jazda nie będzie taka jak trzebaale ogarniam jak na razie pracę i jedzenie tez dzis ogarnęłam, więc sa dwie rzeczy, nad którymi zaczynam panować
kupiłam sobie 2 pary butów w Deichmaniena obcasie oby dwie pary
![]()
pogadałam z kumpelą
żarło:
jaglana
1/2 banana
szparagowa z serem plesniowym lazur
ryz z pieczarkami i oliwkami
plaster ciasta drożdżowego
ruch:
45 min jazdy konnej
30 min szybki spacer
no niestety miga sie od odpowiedzi, ale mnie uwielbiaprawda jest taka, że mamy strasznie duzo wspólnych zainteresowań, jesteśmy podobni, ja nie zarzucam focha i nie lubie sie kłócić
![]()
no ona pewnie ma cykorie jak nicteż popijam
wiesz co chyba podjede do zagadnienia, że co ma byc to będzie i tylemimo wszelkich plot, ale wiesz sama jak to jest w mojej instytuacji, że kazdy plotkuje o każdym i im ktos bardziej ogarnięty tym ma gorsze notowania
![]()