Asiu wpadam pożyczyć Ci miłego dnia i przywitać się w nowym domku:)
Wersja do druku
Asiu wpadam pożyczyć Ci miłego dnia i przywitać się w nowym domku:)
o to ruchu miałaś co niemiara , mały chyba już biega że hoho
hejkaa
Juemko mały biega jak szalony :D super bąbel z niego i ciągle uśmiechnięty i rzadko kiedy marudny :D to chyba za mną.. ;);)
Upał upał u mnie dzisiaj. lato w pełni :D ale dobrze.. :) może mi się tłuszcz wytopi :D:D:D:D
Dostałam @ i waga jeszcze zwyżkowa.. przeczekamy :D
Hejka
zrobiłam sobie troszeczkę wolnego z pracy i od kompa to odpoczełam grill zaliczony na piątkę w parku w cieniu ślicznym grając w piłkę z wnukiem :) ale dziś juz praca :( powaliło tu wszystkich nie wiem gdzie mam włożyć ręce
pozdrawiam
Wpadlam z porannym kawulcem Asiu i zycze milego dnia .........u mnie b/z ciagle pod górkę:cry:...moze jakos zaskoczę....buziaki zostawiam
cześć laseczki
ufff.. dzisiaj troche jakby chłodniej. Jakaś padnięta jestem. Wieczorem padam o 22.. co dla mnie jest szokiem. No jakieś przesilenie wiosenne chyba mnie dopadło.., albo letnie :rofl:
Wczoraj dietkowa ładnie ładnie. Zamiast kolacji wypiłam koktajl z .. truskawek, arbuza i banana:) córa robiła.. pychotka.
Nie ważyłam się dzisiaj-- bo zapomniałam. Aż dziwne. Jutro sie dowiem co i jak :) @ jeszcze w natarciu.. więc waga może być bleeeee
kawke piątkową Asik zostawiam:)
dobrego dnia:)
Witam z kawusią:-)
ja też się zajadam truskawkami,czereśniami ,groszkiem zielonym ojjj dużo tego zjadam ale jeszcze mam ochotę na bób tylko się troszeczkę boję że mnie rozsadzi :-) bo ja po operacjii to troszeczkę inaczej reaguję na ...... hi
pozdrawiam miłego dzionka i weekendu
Wpadam ze swieza pachnaca kawusia Asienko........no to zaczelam ,ale powiem Ci ze jakos bez patosu poprostu zaczelam i tyle .Na osi 98,500 i ...zobaczymy.Ale podniecenia brak i to komletnie.....milego dzionka kochana......:heart:
aaa dzisiaj ja Cię z kawką witam :)
i jak minął wczorajszy męczący dzień? dałaś radę?:)
koktajle dobra rzecz,też często z sezonowych owocków robię :)