Dziękuję laseczki. Już po wizycie. Długi spacer na pieszo w mrozie zrobiliśmy sobie. Dopiero za kolacje się biorę. Będą jajka gotowane i chleb razowy
Może paprykę do tego dorzucę. Dzisiaj dobry dzień jak na razie. Oby już tak zostało do rana :-D
Dziękuję laseczki. Już po wizycie. Długi spacer na pieszo w mrozie zrobiliśmy sobie. Dopiero za kolacje się biorę. Będą jajka gotowane i chleb razowy
Może paprykę do tego dorzucę. Dzisiaj dobry dzień jak na razie. Oby już tak zostało do rana :-D
Asiawoj gratuluję 3 wnuka super![]()
Asiu to Ty już Babcią pełną gębą jesteś masz 3 wnuka super i jeszcze taka młoda że sama by mogła coś jeszcze mieć
dobrego spokojnego wieczoru
Dokładnie, dobrze Adzia pisze
ja licho co mniej od ciebie ale wcale a wcale mi do wnuków nie spieszno
gratuluje babuniu![]()
Miłego dnia,
zielonke już wypiłam ale wode w kubasie popijam i wpadłam pogratulować 3 wnuczka..super radośc w domu będzie !!!
spacer super ja to tyko ciekawska jestem czy po kolacji wytrzymałas czy jednak skubnełas cosik??
witam
wczoraj grzeczna byłam, udany dzień. Nie podżerałam, słodyczy zero
Plan jest taki że nie jem słodyczy WCALEbo przeciez wcale ich nie lubie
![]()
![]()
Za oknem miło biało, bardzo ładna zima. Ja w pracy i przerwa na kawkę.
waga na dzisiaj : 86,5 kg
powiem wam że patrząc na te wszystkie słodkości co zjadłam w szoku jestem że waga nie poszybowała w górę bardziej. Może po słodyczach mam lepszy metabolizm??
dzisiaj też będzie udany dzienchyba wieczorkiem znowu pojedziemy odwiedzić małego i wykąpać
córa sie troche boi, bo mały wazy niecałe 3 kg. Jej mąż już wogóle do kapieli sie nie zabiera, też ze strachu że to takie malutkie jeszcze
10577153_1033721369984093_3133546117696441044_n.jpg12508917_967243910027453_4984407515070958948_n.jpg
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki słodziak ja nie mogę...![]()
Jaki boski , miodzio realizuj się babciu
dobrego popołudnia