Spadło, bo - jak mówisz - musiało. Ale bez Twojego zaangażowania nie dałoby rady. Asik, brawo!
Spadło, bo - jak mówisz - musiało. Ale bez Twojego zaangażowania nie dałoby rady. Asik, brawo!
To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest takie fascynujące!
Miłego piątku ,kawkę przynoszę
taaaaaa spadło a dzisiaj wzrosło![]()
na szczęście znienawidzonej dziewiątki na wadze nie ma, ale co z tego jak zamiast spaść wzrosło??
Pełnia winna, nie ma innej opcji
Żeby chociaz minimalnie minimalnie ale codziennie coś w dół byłoby byłabym przeszczęśliwa
ale niestety jest inaczej
Nic to, walki ciąg dalszy![]()
Takie wkurzające są te skoki wagi. Też mi się marzą codzienne minimalne nawet spadki, ale na razie zostaje jedynie uzbroić się w cierpliwość i robić swoje.
To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest takie fascynujące!
I mnie dziś wzrosło...tak jak z tym, krok w przód, dwa kroki w tył. W takich momentach to człowiek myśli że to nie ma sensu...kto jest grubym będzie na wieki... nie damy się jednak temu myśleniu Asiu...
Pieprzyć wzrosty wagi!o!
Miłego weekendu
Miłej soboty życzę
Zapraszam Was serdecznie na bloga zrzucamykilogramy.wordpress.pl Duża dawka motywacji, sprawdzone przepisy, artykuły dotyczące zdrowego pozbywania się nadmiaru kilogramów. Polecam teksty jak gubić nadmiar kalorii, dlaczego jedzenie może być nałogiem, jak prawidłowo jeść posiłki, metodę małych kroków i wiele innych. Przez wiele lat pracowałam z otyłą młodzieżą, sama schudłam kilkadziesiąt kg. Swoją wiedzą i doświadczeniem postanowiłam podzielić się z innymi.
Dzień dobry z kawusią wpadam
witam witam poweekendowo
fajny weekend miałam, od piątku byłam z moim mężem u córki, ona mieszka kilka kilometrów za miastem więc prawie jak na wsi
Całe dni na powietrzu , na podwórku
Pogoda dzisiaj chłodna, rano 5 st! zmarzłam jadąc do pracy, ale co tam.. trza się hartować
Waga na dzisiaj 89,5 kg (!) pffffffffffff