1418Lubią to
-
Odp: PONOWNA WALKA-teraz skuteczna - Część 16
no witajcie
waga dzisiaj nie współpracuje... postanowiłam podkręcić metabolizm i zaszalałam wczoraj wieczorem 

no nieładnie,, nieładnie .. wiem wiem ale i tak bywa
spacerek wczoraj był, łącznie w ciągu dnia prawie 10 tysięcy kroków
dzisiaj również w planach chodzenie
Pogoda się robi cudna, słońce zaczyna pięknie świecić 
oj już czuje ten stan kiedy wychodzimy na podwórko, kiedy robimy grilla, kiedy leżę na hamaczku moim 
no i waga po wieczornym obżarstwie taka że nie ma co się chwalić.... 84,9 kg
-
No właśnie jak sobie człowiek poz\woli to ta waga zaraz do góry a ja sie pilnujesz to tak pomału zlatuje!!!pozdrowionka ja dopiero teraz idę na spacer!!!
-
Asiu czasem trzeba podkręcić metabolizm by potem waga spadała.
Miłego spaceru i dobrego popołudnia życzę.
-
Taki dzień też potrzebny, byle nie za często
Grill hmmm juz widzę te kg w górę
ale może uda nam się skończyć altankę to będzie supr grillowanie bo mamy podwórko w pełnym słońcu i tak średnio grillować w takiej patelni
Pozdrowionka
-
witajcie laseczki szczypioreczki 
dzisiaj waga : 84,3 kg. Szczerze? liczyłam na mniej no ale mam za swoje szaleństwa wieczorne 
wczoraj dłuuuugi spacer zaliczyłam bo ciągiem ponad 8 km, czasowo ponad 2 godziny, sama bym szybciej szła ale byłam ze szwagierką a ona po operacji biodra więc wolny spacer. Ale i tak nogi mi do du..py właziły że tak powiem. No i ćwiczenia w domu jeszcze odpykałam 
Dzisiaj planowałam przerwę w chodzeniu ale nosi mnie żeby na rower gdzieś się wybrać
do lasuuuu
Pogoda cudna, ciepło, słoneczko, ptaki sie odzywają. No tak można żyć
-
gratulacje ze spadku wagi !! oby tak dalej i na lato laska !!ale kilometrów zrobiłaś ja jak 5km. zrobię to mam dosyć!!jak cie nosi to bierz rower i śmigaj ,ja nie mogę na razie bo kolano mnie boli!!!pozdrowionka i tak trzymaj!!!
-
Asiu pogoda zachęca do jazdy na rowerze ,cudnie ,ciepło i słonecznie.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
-
puk puk co tam u ciebie????pozdrowionka zostawiam!!!
-
hejka babeczki
wczoraj spacerek był, bez szału bo jakieś 5 km, no ale był
dzisiaj byłam na EKG i nie jest tak jak powinno być. Mam rytm zatokowy z licznymi przedwczesnymi pobudzeniami komorowymi.
Poszłam na to ekg bo czułam że mam jakąś arytmie, w sensie serce mi bije bije i nagle dłuższa przerwa. Poza tym ciągle puls za wysoki, i w środku się taka roztrzęsiona czuje cały czas.
Lekarz zapisał leki i mam dzisiaj jeszcze raz iść na drugie ekg. Zobaczymy. Ale chyba wybiorę się do kardiologa, problem polega na tym że na NFZ termin to sierpień

No nic. I z tym sobie poradzę 
waga na dzisiaj 84,3 kg
-
Waga miała być: 83,4 kg 
Uprawnienia umieszczania postów