Spacer byl. Ponad 6km. Zawsze chce mi się więcej ale juz nie wiem gdzie chodzić bo moja mieścina mała. Jutro idę sama i chyba pójdę w kierunku w którym jeszcze nie szłam będzie eksplorowania nowych terenów
Spacer byl. Ponad 6km. Zawsze chce mi się więcej ale juz nie wiem gdzie chodzić bo moja mieścina mała. Jutro idę sama i chyba pójdę w kierunku w którym jeszcze nie szłam będzie eksplorowania nowych terenów
Witajcie wtorkowo.
Zajadam właśnie śniadanie. Zrobiłam wczoraj galaretkę z kurczaka. Taka wieczorem miałam na nią ochotę że się nie mogłam ranka doczekać no pyszna jest
Pracuję zdalnie ale zrobię zaraz przerwę i poćwicze sobie cos delikatnie.
Waga na dzisiaj: 83,3 kg
Akurat galaretka z kurczaka mało kaloryczna a wysokobialkowa więc na kolację w sam raz
A dziś już pewnie spaliłaś kalorie
Tak mi szkoda, że nie mam już zdalnej. Zawsze się udało trening wcisnąć a tak po obiedzie to ciągle ktoś przeszkodzi
spokojnego dnai
Asiu ,galaretkę z kurczaka też lubię a dawno nie robiłam,
Pozdrawiam i dobrego dnia życzę.
Spacer był dziś. Bardzo ładna pogoda. Szłam w samej bluzie ponad 6 km. Ale jestem tak wymęczona dziś że aż się sama dziwię. Chyba musze dzień przerwy od spacerów zrobić. Chociaż znając mnie z moim ADHD polece jutro znowu gdzieś
Mily dziś dzień był. Córka wpadła i razem byliśmy na spacerze z dziećmi. Dzieci rowerki i tez się wybiegały aż miło.
Witajcie babeczki
Ja juz pracuje jak mróweczka ale zaraz przerwa na śniadanie i potem jakieś ćwiczenia. No człowiek pracujący musi być w dobrej kondycji czyż nie? Więc taka przerwa jak najbardziej wskazana
Waga na dzisiaj:82,9 kg
nooo niee, wszystkim waga spada a mnie rośnie!! musże coś z tym konkretnego zrobić !
Pozdrowionka
Aguś moja nie spada ani nie rośnie ,stoi skubana jak zaczarowana.
Asiu a robisz jakieś rozciąganie na nogi po tych kijkach ?
Pozdrawiam i dobrego popołudnia życzę.