W planach dziś rower albo długi spacer bo pogoda zapowiada się piękna. Rano mrozik ale Słońce cudnie świeci więc nie będzie leniuchowania![]()
W planach dziś rower albo długi spacer bo pogoda zapowiada się piękna. Rano mrozik ale Słońce cudnie świeci więc nie będzie leniuchowania![]()
super! Tak trzymaj! Ja jeszcze podpowiem, że super pomagają też masaże przy odchudzaniu-> ja chodzę do Masajki we Wrocławiu i widzę efekty. Sprawdź tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Super pomysl z wyjściem na rower.
Ja jeszcze się dziś wstrzymam. Trochę słabawo się czuję po wczorajszym.
Miłego dnia Asiu.
Asiu rower ?
U mnie za zimno jest na rower ,chyba że ciepło się ubrać.
Pozdrawiam i dobrego wieczoru życzę.
No właśnie roweru wczoraj nie było. Jakas taka byłam rozmemłana i nic mi się nie chciało.
Dziś też pięknie słońce od rana i plan na rower jest. I na tą chwilę mi się chce
Póki co zjadłam jajecznice z pomidorami i robię sobie przerwę w pracy i leżę na kanapie
Waga na dzisiaj: 79,4 kg
Asiu dzisiaj to nawet u mnie jest fajna pogoda na rower.
Pozdrawiam i miłego szusowania życzę.
Asiu a Ty pewnie na rowerek dzisiaj poszłaś ?
Miłego popołudnia życzę.
Hejka
No roweru juz dawno nie było. Może dziś się uda? O ile pogoda pozwoli. Póki co jest nawet ładnie
Waga na dzisiaj: 79,6 kg
Dziś mam wolne od pracy. Za jutrzejsze święto. Do pracy dopiero we wtorek więc dluuugi weekend
I planowałam pospac dłużej i co? 7:20 obudziłam się już wyspana
To będzie fajny weekend. Będę rowerowac a jak pogoda nie pozwoli to wymyślę coś innego.
Napewno chce zrobić grilla majówkowego. Jakaś salateczka mięso z cycka i będzie git![]()
Miłego majówkowania Asiu![]()