Asiu super że waga współpracuje ,kto jak nie Ty doprowadzisz ją do celu .
Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę.
Wersja do druku
Asiu super że waga współpracuje ,kto jak nie Ty doprowadzisz ją do celu .
Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę.
Zgadzam się Adziu :) co jak co ale po tylu latach odchudzania już człowiek wie co i jak i nie zamierzam ponownie doprowadzić do wagi wynoszącej prawie stówkę. Zejście 20 kg sporo mnie kosztowało i pilnuję się teraz :) Takim moim progiem którego staram się nie przekraczać jest właśnie ósemka, jak tylko zobaczę ją na wadze biorę się w garść :)
waga na dzisiaj : 79,1 kg
Chora jestem, strasznie przeziębiona, przyszłam dzisiaj do pracy, a w zasadzie powinnam zostać w domu i leżeć. Tak więc po 9tej uciekam do domu i się kurować będę
Siódemka jest i mocno ją trzymaj Asiu :)
Tak bardzo chciałabym i u siebie ją zobaczyć i może już byłaby na suwaczku,gdyby nie szpital,ale walczę dalej.
Pakuj się do łóżka i dbaj o siebie.Dzisiaj ode mnie kawki nie dostaniesz tylko herbatkę rozgrzewającą z miodem,cytryną i imbirem :)
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...nieherbata.jpg
Asiu współczuję choroby ,kuruj się dziewczyno i same pyszności spożywaj ,miód, cytrynkę i imbir .
Rosołku sobie nagotuj bo też jest bardzo zdrowy przy przeziębieniu.
Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę pod kocykiem z książką w ręku.
No niestety ale mam zapalenie oskrzeli. Antybiotyk juz od wczoraj. Wczoraj nie miałam smaku i wechu. Masakra. Najgorsze co może mi się przytrafić. Na szczęście dziś już wróciło i mogłam zjeść śniadanie ze smakiem. Uff
Kaszel mam straszny . Mam nadzieję że szybko minie.
Waga na dzisiaj: 78.9 kg
Asiu zdrowia życzę ,mam nadzieję ze antybiotyk pomoże i poczujesz się znacznie lepiej .
Pozdrowienia zostawiam i gorącą herbatkę z malinami .
Asiu jak zdrówko się ma?
Pozdrawiam i dobrego weekendu życzę.
Asiu wyzdrowiałaś już ,antybiotyk pomógł?
Jutro do pracy idziesz czy zdalna będzie?
Pozdrowienia cieplutkie zostawiam i dobrego popołudnia życzę.
Asia ale ty się migasz od nas ,gdzie znowu przepadłaś?
Wyzdrowiałaś już ?
Pozdrawiam i dobrego wieczoru życzę.