Aśka puk puk![]()
witam witam
ja już praktycznie prawie całkiem zdrowa, kaszel jeszcze ciut pozostał ale wiadomo że nie minie tak od razu
W zeszły weekend byłam z wnuczką w ZOO we Wrocławiu, super wyjazd, bardzo sie nam podobało
jesiennie już u mnie całkiem, wczoraj wichury jak pewnie wszędzie.
Wczoraj ugotowałam zupę dyniową, taka gęściocha wyszła ale bardzo smacznatakże dzisiaj nie muszę gotować
waga na dzisiaj : 80,3 kg
franca polubiła tą ósemke i co chwila wraca, ale i tak uważam że jest dobrze![]()
Asiu i u mnie jesienna pogoda ,wietrznie ,zimno i deszczy kropi czasem .
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.
Ojej jak ja juz dawno nie byłam w ZOO, oststnio chyba z córką na szkolnej wycieczce (a córka już 21 lat skończyła haha)
Asia musisz wdrożyć trochę gimnastyki może ruszysz te france i ustabilizujesz 7![]()
Fajny wypad do ZOO
Życzenia miłego dnia zostawiam!
To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest takie fascynujące!
Asiu kawkę przynoszę i spokojnego tygodnia w pracy życzę .
witajcie w ten jakże jesienno-zimowy poranek
zimnisko ale cóż począć, taki mamy klimat
no Aga z tą gimnastyką to dobry pomysł, tylko żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce,,,,,
waga na dzisiaj 80,7 kg. Uczepiła się ósemka i franca chyba pokochała mnie, ciężko ciężko tą siódemkę utrzymać, bujam się ciągle na granicy
No nie jest lekko powiadam wam
ale jakieś ćwiczenia na pewno by pomogły więc może od dzisiaj zacznę?
Asiu jak tam waga ,spadła franca jedna?
Pozdrowienia zostawiam i miłego wieczoru życzę.
No tak ,następna co się miga od forum.
Schudła i uważa że może nas tak sobie opuścić.
Asiu pozdrawiam i dobrego dnia życzę.
witam witam
taaaa.. schudła... i owszem ale znowu cosik wpadło![]()
jakieś 2 kilo, muszę koniecznie zrzucić, przypętało się i zadomowiło jak u siebie. Paskudztwo powiadam wam
Pogoda już całkiem jak zimowa, dzisiaj rano 0 stopni, no ale był czas przywyknąć
W te popołudnia i wieczory nic się nie chce robić oprócz leżenia na kanapie. Chciałabym to zmienić, zapisać się na jakiś aerobik czy coś innego. Możliwości są tylko chęci trzeba znaleźć![]()