Odp: PONOWNA WALKA-teraz skuteczna - Część 15
witam
u mnie popadało... ale popołudniiu zapowiadają ocieplenie więc co spadło pewnie roztopi się.. szlag by to. Bo marzy mi sie spacerek z naszym bąblem na sanki.
Ale wychodze dzisiaj już o 12tej z pracy i ide do lekarza. Od kilku dni boli mnie głowa w tyle, dzisiaj zalgnięte uszy mam. I mierzyłam rano ciśnienie i miałam 159/95. A ja zawsze niskociśnieniowiec byłam więc pewnie od tego te dolegliwości.
ide do lekarza i zobaczymy co mi powie.
Dodatkowo jestem przed @ i wczoraj smaki mnie pożarły:D:D:D
waga bleeeeeeee
uj..Asiu i ja kiedyś miałam niskie, potem ;wiek,waga i było koło 150...
pewno będziesz musiała kontrolować a i może leczyć...
dobrego dnia mimo wszystko
pa,pa
Cytat:
Zamieszczone przez
asiawoj1974
witam
u mnie popadało... ale popołudniiu zapowiadają ocieplenie więc co spadło pewnie roztopi się.. szlag by to. Bo marzy mi sie spacerek z naszym bąblem na sanki.
Ale wychodze dzisiaj już o 12tej z pracy i ide do lekarza. Od kilku dni boli mnie głowa w tyle, dzisiaj zalgnięte uszy mam. I mierzyłam rano ciśnienie i miałam 159/95. A ja zawsze niskociśnieniowiec byłam więc pewnie od tego te dolegliwości.
waga bleeeeeeee
Trzymam kciuki żeby wizyta u lekarza poszła jak najlepiej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
asiawoj1974
witam
waga bleeeeeeee
kochana,trzymam kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie OK :)
ja też chce na sanki :lol: u mnie śnieg jest ale na drodze to ciapa więc nawet na butach pojeździć nie można
Wiaj Asiu :) Moje dzieci pragna sniegu a tu pada raz na 10 lat:( szkoda poszalaly by troszke
dzieki za odwiedzinki u mnie kochana :D
witam babeczki
wczoraj u lekarza badała mi to ciśnienie i zapisała leki. Biorę
ale dzisiaj kiepsko sie czuje po w uszach mi dudni od samego rana, mimo że mierzyłam ciśnienie i w w normie jest. Okropne uczucie. Aż sie boje bo nie wiem od czego to jest.
Nadal jestem przed @ i ciągnie mnie wieczorami na wszystko, smaki mam jak baba w ciąży:D
wczoraj sie oparłam słodyczom mimo że miałam na nie ochoty. A oparłam się bo nie było nic słodkiego w domu:D
za to pożarłam troszeczkę frytek od córy. Ale niewiele. Waga w okolicach suwaka nadal.
No ale nie mogę oczekiwać że spadnie jak z mojej strony nie ma zbyt dużo starań.
Kiepski dzien dzisiaj........ nie dość że ta głowa mnie boli z tyłu to jeszcze to dudnienie..bleeee
śnieg wczoraj ładnie rano leżał a popołudniu już go nie było. Chlapa której nie cierpie
Cytat:
Zamieszczone przez
asiawoj1974
Kiepski dzien dzisiaj........ nie dość że ta głowa mnie boli z tyłu to jeszcze to dudnienie..bleeee
śnieg wczoraj ładnie rano leżał a popołudniu już go nie było. Chlapa której nie cierpie
Ucha do góry :) może jutro będzie lepiej :) :*
Cytat:
Zamieszczone przez
asiawoj1974
witam babeczki
wczoraj u lekarza badała mi to ciśnienie i zapisała leki. Biorę
ale dzisiaj kiepsko sie czuje po w uszach mi dudni od samego rana, mimo że mierzyłam ciśnienie i w w normie jest. Okropne uczucie. Aż sie boje bo nie wiem od czego to jest.
Nadal jestem przed @ i ciągnie mnie wieczorami na wszystko, smaki mam jak baba w ciąży:D
wczoraj sie oparłam słodyczom mimo że miałam na nie ochoty. A oparłam się bo nie było nic słodkiego w domu:D
za to pożarłam troszeczkę frytek od córy. Ale niewiele. Waga w okolicach suwaka nadal.
No ale nie mogę oczekiwać że spadnie jak z mojej strony nie ma zbyt dużo starań.
kochana, przed @ też mam takie smaki, jak baba w ciąży, to jest mega dokuczliwe :/ ale wierzę w Ciebie :* daję Ci motywującego kopniaka!!!! :)