Hejka. Weekend to to co lubię. Chata ogarnieta można odpoczywać. Waga bez zmian. Idę dzisiaj na parapetowe do koleżanki. Alko wpadnie. Wczoraj też wpadło. Ale co tam. Żyje się raz.
oj Asik Asik
ale baw się dobrze tylko na dobre tory wracaj i alko nie nadużywaj
Asik widze tak jak ja lubi sobie % wciągać
baw się dobrze ale jutro grzeczniunio
Oby tylko dziś głowa nie bolała o poranku
zostawiam aspirynkę
WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .: :. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK
"Between my fears and dreams..."
hej Asiu pozdrawiam i dobrej niedzieli życzę!
Miłego wieczoru;-)
Dietetyk, Technolog Żywności
dziękuję Marteczko postaram się dostosować.. ale aż 1800 kal mam zjadać?? ło mamuniu.. sporo. Myślałam że powinnam jakieś 1500 maxymalnie.
No z tym ruchem muszę coś zacząć, ciągle się migam, że kolana bolą.. że to tamto.. wymyślam sobie głupie wymówki
Czas to zmienić
Impreza u kumpeli udana, wytańczyłam się wybawiłam wypiłam
ale ale.. przed wyjściem na imprezę spadłam ze schodów.. i sie poobijałam. Czuję się jakbym spadla z pierwszego piętra dodam że spadłam,.., na trzeźwiaka potem sie znieczuliłam alkoholem na imprezie i nie czułam nic. Gorzej było jak rano wstałam Pojechaałm wczoraj zrobić rtg żeby sprawdzić czy czasem nie złamałam czegoś.. tylko zbity staw barkowy. Ale boli jak diabli.. mogłam wziąć zwolnienie nawet 14 dni.., ale nie wzięłam
Wczoraj wieczorem pojadłam ciut nie tak jak powinnam więc sie rano nie ważyłam coby sie nie wkurzyć
To dziś grzecznie a jutro będzie można sie ważyć z czystym sumieniem
WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .: :. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK
"Between my fears and dreams..."
1500 kcal byłoby za mało Musisz mieć energię żeby spalać tkankę tłuszczową, jak zwiększysz aktywność o będzie można jeszcze trochę podnieść kaloryczność. Zacznij od delikatnych ćwiczeń żeby nie nadwyrężać kolan. Wraz ze spadkiem wagi i zwiększeniem kondycji możesz wykonywać cięższe ćwiczenia.
Wrzucę Ci jeszcze rozpiskę kalorii an posiłki, żebyś wiedziała ile możesz zjeść na dany posiłek.
% kcal
I śniadanie 0,25 450 II śniadanie 0,1 180 Obiad 0,4 720 Podwieczorek 0,1 180 Kolacja 0,15 270
Dietetyk, Technolog Żywności