Witajcie dietowiczki
Na forum nie jestem nowa, mam już tu swoją przeszłośc, głównie w wątku diety dukana. Byłam na tej diecie dwa razy, dwa razy schudła powyżej 10 kilo ale dwa razy to do mnie wróciło z nawiązką. Sama dieta nie jest zła ale brakuje mi wytrwałości żeby ją dokończy i za każdym razem kończyłam więc większym bagażem kilogramów niż zaczynałam. Więc powiedziałam dosyc Tym razem zaczynam wszystko od nowa- postanowiłam że się poświęce i nie będę czekała na cud ale sama się ruszę, żeby kilogramy zleciały. Kiedyś w ten sposób schudłam 15 kilo ale potem druga ciąża i wszystko wróciło. Od ponad tygodnia zaczęłam regularnie cwiczyc dwa razy dziennie, jem po pięc posiłków i jakieś efekty już są. Mam nadzieję, że wytrwam ale do tego potrzebuje wsparcia i mobilizacji i wiem, że na tym forum tego nie brakuje. Będę tu też wpisywac moje menu, żebyście mogły ocenic czy jest właściwe bo co do liczenia kalorii i takich tam to ja noga jestem.
Mam nadzieję, że wszystkim nam się uda
Przepraszam za literówki ale chyba dzieciaczki coś mi w klawiaturze poprzestawiały bo nie mogę napisac C jak cma tylko c