10Lubią to
-
Odp: Nie będzie waga pluć mi w twarz!
mam -6,5 kg w 2 tygodnie, więc powinnam jeszcze 1,5 schudnąć przez 6
start diety 7.08.15r. z wagą 107,9 kg
najniższa waga 63 kg w 2012r. 5ty cel: utrzymać 6 z przodu :-)
Mój wątek
-
Kurka ja nie mam z kim sie zalozyc, z sama soba nie dziala. Ale ja mam prezety co 5 kg a jak przytyje to odkladam do pudeleczka.
Witaj ponownie Wrobelku. Juz wczesniej Cie wyczailam u innych ale jeszcze nie udalo mi sie do Ciebie wpasc.
Na dzien dobry to masz najlepszy tytul watku na calym forum. A co do motywacji to haslo zawsze aktualne, tylek sam sie nei zrobi, nie zmaleje. trzeba dac mu kopa.
Niedlugo zaczynamy nowa akcje, przylac sie. za tydzien konczy sie stara. Mowisz ile kg chcialabys schudnac, wpisujesz co sobote w tabelke wage i codziennie ile minut sie ruszalas. fajne dziewczyny, niektore juz sa na stabilizacj.
milego dnia Wrobelku
-
Miło mi Cię widzieć Makosza u mnie Dasz mi namiary na nową akcję? Może rzeczywiście się zapiszę
-
Witaj Wróbelku ,dzisiaj też wróciłam i mam troszkę do zrzutu ale nic to jakoś damy radę
dobrej spokojnej nocy
-
Buziaki na nowy, zdrowy tydzień
-
Waszka, a Ty nie dosypiasz?
Kurka, w weekend nic nie ćwiczyłam, a miałam... Należą mi się baty! Obiecuję solenną poprawę
-
Ja wstaję w tygodniu o 5 bo tak mój R wstaje i się budzę zresztą jestem skowronkiem i w weekndy wstaję o 6
-
A ja muszę iść do pracy
-
miłego dietowego dnia!
ja od 4:30 na nogach
start diety 7.08.15r. z wagą 107,9 kg
najniższa waga 63 kg w 2012r. 5ty cel: utrzymać 6 z przodu :-)
Mój wątek
-
Wrobelku fajnie ze wrocilas:-) ja sie tu bujam i bujam:-) robisz swoje przysiady?
Uprawnienia umieszczania postów