Co tam teraz robicie z angielskiego Juemko ?
Ja dzisiaj odpoczywałam jak na dzień świąteczny przystało .
Miłego wieczoru życzę.
Co tam teraz robicie z angielskiego Juemko ?
Ja dzisiaj odpoczywałam jak na dzień świąteczny przystało .
Miłego wieczoru życzę.
Dużo tu widze powrotów![]()
Jestem tutaj: Surrender
72.1-->-- 65,9-->57
obecnie spadło 5,1kg. do końca zostało 8kg
BMI: 25,53 - Nadwaga.1,65 kg do wagi prawidłowiej
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Moje początki
Schudnąć - jeszcze by się chciało -mój wątek
i
Some, any, how much how many, jedzenie.
Przyznam szczerze że ostatnio nie chodzę dla przyjemności na angielski ale jakby z przymusu. Jeszcze 5miesięcy....
Bo mnie was bardzo bardzo brakowałobez was to nie to samo
A ja sobie ciągle wyrzucam. Jak przychodzę do domu i wiem że jest coś nie zrobione i tego nie zrobię bo muszę zjeść i z powrotem muszę gdzieś jechać to mnie w dołku ściska.
Znalazłam ćwiczenia w sam raz dla mnie aeroby połączone z tańcem. Spokojnym ruchem wykonuje się dany układ. Kiedyś chodziłam na kurs tańca i schudłam sporo. Więc warto spróbować. Tylko jak na razie 2 -3 x w tygodniu bo więcej czasu nie znajdę. DZisiaj angielski jutro fryzierka pojutrze kościół i angielski w czwartek albo w piątek jadę na cmentarz posprzątać. Ech....
Życie życie
Myślę że nie powinnaś mieć z tym problemu i z przyjemnością pójdziesz na kurs.
Fajnie brzmią te ćwiczenia które znalazłaś ,czy one są z You Tube ?
Juemko czas biegnie w takim ekspresie że zanim się obejrzymy będą święta BN i Nowy Rok .
Pozdrowienia zostawiam i spokojnego popołudnia życzę.
Juemko jak dzionek minął ?
Mam nadzieję że jesteś z fryzjera zadowolona ,
Pozdrowienia zostawiam i miłego wieczoru życzę.
Adziam już piszę.
Przyjechałam z pracy zjadłam posprzątałam w domu odrobiłam pracę domową z angielskiego pouczyłam się umyłam swoje i córki włosy i czekam bo fryzjerkę mam umówiona na 20:00
Więc jeszcze zdążę napisać do was i naszykowac na jutro obiad że o swojej kolacji nie wspomnę. Ale nad nią się głęboko zastanawiam bo do obiadu na próbę wzięłam korniszona. Ostatni raz. brzuch mnie boli. Napiję się gorzkiej herbaty. Może mi przejdzie.
Co do twojego pierwszego pytania o ćwiczenia taneczne. Nie pamiętam skąd je mam na komputerze. Serio
Znalazłam na yt [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No dobra lecę do was
I jak z fryzurek zadowolone jesteście![]()
Juemko miłego popołudnia życzę.
hihi i tańczysz w szpileczkach jak te panie?
fajny ten taniec na talie, może sobie potańczę jak mi się nic ciężeszego nie będzie chciało robić
fryz już gotowy?