Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24
Like Tree3Lubią to

Wątek: This is me - walka o zagubioną siebie

Awatar kolorowa_myszka
    kolorowa_myszka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wałbrzych

Domyślnie Odp: This is me - walka o zagubioną siebie

Ależ Kousku, ja sobie nic nie wmawiam. Ten smutek jest ze mną i co jakiś czas uderza. Ale nie jest spowodowany tym, że nie jem. Zupełnie czym innym. Głód być może go potęguje, ale nie jest sprawcą.

Co do codziennego biegania. Ja więcej spaceruję niż biegam. Po prostu to polubiłam. Dacie wiarę ?! Ja, wiecznie przynosząca zwolnienia z wf. (przynosiłam je w LO bo w gimnazjum miałam piekło w szkole. Jakim cudem doktor je wypisał, nie wiem).
    Poza tym zawsze odkryję coś nowego, zachód słońca, śpiew ptaków. Brzmi może lekko głupio, ale... W dzisiejszych czasach mało kto zwraca uwagę na takie "drobne szczegóły". A przecież świat jest piękny.

Pójdę dzisiaj na targ w poszukiwaniu truskawek i pomidorów malinowych, może już są

Awatar kolorowa_myszka
    Mieszka w
    Wałbrzych

Raport:
    sobota: kanapki z avokado, udko z kurczaka, jajko, 2x brzoskwinia, 1/2 ogórka
    niedziela: kanapki z avokado, jajko x2, pomidor x2, 1/2 ogórka, lody, mała paczka chrupek, 2x piwo (piwo + cydr)
    poniedziałek: 2x kromka chleba, 2x jajko, śmietanka do kawy
    dziś: nic

W niedzielę odpuściłam bieganie, zresztą popiłam...Rzadko kiedy piję, tak mnie coś naszło, nie wiem czemu zupełnie bo jęsli piję to nie piwo (nie znoszę go) a tu masz, niespodzianka.
    Wiem, że nie powinnam się głodzić. Ale poniedziałek był pięknym dniem (prywatnie), i nawet nie chciało mi się jeść. Chociaż truskawki na targu pachniały wyjątkowo intensywnie. Nie wyklinajcie mnie, proszę.
    Dzisiaj nawet nie miałam ochoty na nic. Dzisiejszy dzień do bani totalnie, mimo że trening i kroki zrobione (10tys kroków ponad i prawie 7 km). Czuję się beznadziejnie i do niczego. Przynajmniej w głodzeniu się jestem dobra. Przynajmniej w jednej rzeczy.
    Mam nadzieję, że jutro wszystko będzie dobrze.

revival jest nieaktywny Znany na forum

ale głodzenie Ci nie [pomoże. W niczym.

Nie wmawiaj sobie,ze jesteś beznadziejna, jak masz ciulowe myśli to biegiem do lustra i powtarzaj sobie,ze jesteś piekna i wspaniala aż w to uwierzysz. Nie daj się dołom. Nie tędy droga. Wiem,że jest ciężko, ale pozytywne nastawienie naprawde dużo daje!

Awatar kolorowa_myszka
    Mieszka w
    Wałbrzych

Nie było mnie trochę.
    Ale wszystko jest na dobrej drodze. Nie głodziłam się przez ten czas. Jadłam wegańsko, plus minus 1000 kcal. Mam przepis na superłatwe i tanie leczo jakby ktoś chciał I dobre Głównie opierałam się na warzywach, owocach, maśle orzechowym.
    Codziennie szłam 6,5 - 7 km. Nieważne czy burza czy deszcz, po prostu szłam. Waga spada, jest 95 kg. Już daawno takiej liczby nie było... Nie mogę się doczekać aż zobaczę 8 z przodu. To były pamiętne czasy jak udało mi się ją osiągnąć lata temu w LO.

Najlepsze uczucie? Kiedy koszula, która ledwo się na tobie zapinała (musiałaś wciągnąć brzuch, a jak puściłaś powietrze to się momentalnie guziki rozpinały), zapina się ! (no w cyckach troszkę gorzej, ale na brzuchu leży idealnie!).
    Stałam przed tym lustrem i piszczałam jak blondynka gdy zobaczy pająka i tylko powtarzałam sama do siebie "ja pierd*ielę, to niemożliwe!"

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów