5Lubią to
-
Ivcia - dziewczyna na piątkę!
Witam w nowym wątku.. Mam nadzieję, że wszystko prędzej czy później przyzwyczaję się do tego miejsca.
Dla tych którzy mnie nie znają http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=73751 to jest mój stary wątek, jeśli komuś się chce to gorąco polecam 
I jak tam po losowaniu lotto, wielu z Was kupiło kupon? Ja też sie skusiłam i nawet trójeczki nie trafiłam, ale mówi się trudno, poczekam na kolejną kumulację 
Z dietą dziś powinno być idealnie, skończyły się słodycze przywiezione z Tunezji, więc nic nie powinno mnie kusić
Z ćwiczeniami też wszystko ok, ważenie w niedzielę albo w poniedziałek, więc zobaczymy czy udało zgubić ten nadprogramowy kilogram.
Na weekend jadę do domu, ale zobaczę się tylko z Mamą, bo Tata jedzie na Węgry na F1 
No to na zakończenie pozdrawiam wszystkich z nowego forum i żeby nam się dobrze razem motywowało
Ostatnio edytowane przez Ivett ; 12-08-2008 o 15:23
-
no witka Ivett, dobrze jednak zrobiłam ze załozylam tu nowy watek jak maja stare zamykac i nic nie przenosic ;-)
uzbiera sie stara ekipe i nie zauwazymy tych zmian ...trudno sie przyzwyczaja ale coz bedziemy lamentowac sa gorsze rzeczy na swiecie ;-)
gloor jest Liebe do nas wróci też w niedługim czasie ( mam nadzieje) Martini widzialam tez, tamarek, ivonpik tez mi sie obił o oczy
wiec nie łam sie tymi zmianami ...może one okaża sie tymi lepszymi 
pochwal pochwal sie wagą warto wiedziec jakie efekty sa 
Pozdrowionka:-)
-
Hej widzę że uciekacie wszystkie na nowe forum. Ja się jeszcze od tego bardzo wzbraniam i powiem szczerze że nie chce mi się zaczynać wszystkiego od nowa. No ale czas pokaże co z tego wyniknie. Pozdrawiam ciepło.
-
No dobra jestem i ja na nowym forum 

-
miłego dnia
-
ChceBycSzczuplutka wiesz coś na temat, że Liebe ma wrócić? Byłoby super.. Eh mam nadzieję, że nowa ekipa też okażę się super i razem damy radę 
kijanka fajnie, że jesteś 
CzarnaWampirzyca dziękuje i wzajemnie..
Eh ciężko mi się przyzwyczaić, przede wszystkim strasznie kiczowate wydaje mi się to forum, może to kwestia koloru albo czcionki.. Ale nie nastawiam się źle, wszystko się unormuje i zobaczymy jak to będzie ;D
-
Mam nadzije ze ja tez moge sie dopisac to tej NOWEJ ale fajnej ekipy
-

CZEŚĆ SŁONECZKO !!!
WITAM W NOWYM MIEJSCU !!!
CZAS SIĘ PRZESTAWIĆ NA DOBRE
MYŚLAŁAM, ŻE NIE BĘDĘ SIĘ TU PAKOWAĆ Z MOIM NOWYM WĄTKIEM, ALE JA PRZECIEŻ ZYĆ BEZ WAS WSZYSTKICH NIE UMIEM
POZDRAWIAM !!!
-
oj Ivettku i ja sie tu przeniosłam ...cóz..ale wazne ze Wy ejstescie hihih:P
ooo a co tata taki fan F1?????
-
Witam, Ivett
Więc i Ty się przeniosłaś
Dzisiaj oglądałam fotki mojego kolegi z Tunezji - wyjazd bardzo podobny do Twojego, też Kartagina, też Sahara z dżipami i wielbłądami - aż się zaczęłam zastanawiać, czy razem na wczasy nie wyjechaliście
Uprawnienia umieszczania postów