-
Nowa piżama po zrzuceniu 20 kg
Hej
Pamiętam moje ostatnią nadwagę która wynosiła +20 kg. Na początku mojej walki z otyłością zaczęłam aktywność fizyczną , najpierw spacery z moim słodziakiem ( pieskiem ) Lumą. Spacery były codziennie czy padło czy było zimną twardo chodziłam. Po około 2 tygodniach zapisałam się na BOX , wiem że to sport męski , ale na tych treningach naprawdę spalałam masę kalorii , a endorfiny z treningów pomogły mi zrezygnować ze słodyczy , oraz wstyd się przyznać i wieczornego piwka. Nie chciałam chodzi na siłownie , ponieważ potrzebował być w grupie i żeby ktoś mnie porostu gonił , treningi Box-u są naprawdę super jeśli chodzi o spalanie. Nie miałam specjalnej diety , fakt ograniczyłam mięso i jem więcej warzyw. Mimo treningów Boxu ( średnio 3 razy w tygodniu ) nawyk spacerów pozostał dalej. Jak że mój mąż wogule we mnie nie wierzył ani nie wspierał , postanowiłam utrzeć temu draniowi
trochę nosa
. Zaczęłam chodzi w bardzo luźnych rzeczach , oraz piżamach , aby nie widział małych moich kroczków oraz tego że moje ciało się zmienia. Do pewnych rzeczy ,też przez chwilę nie miał dostępu
Po około 4 miesiącach kupiłam sobie super sensowną piżamkę :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wtedy pokazałam się w niej a potem bez. Był mega zaskoczmy , i pewnie szczęśliwy. Na drugi dzień mnie przeprosił ,że nie wierzył we mnie oraz powiedział że ma najpiękniejszą i najlepszą żonę na świecie
Warto pracować nawet jak najbliżsi was nie wspierają. Bo tak naprawdę robicie to dla Siebie.
Pozdrawiam kochani
Basia
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów