-
Odp: Na diecie jajecznej->2 tygodnie 8kg
Po MM nie ma jojo, jesli stosujesz fazy kolejno, schudłam 10 kg z 74 na 64
-
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ORIGA - biedula z tym uczuleniem jestes! ja ostatnio czytalam o proteinowej i coraz bardziej sie do niej przekonuje
-
Hmmm...twarz na razie ok, uczulenie na grejpfruty albo mnie olało, albo mnie zaskoczy wieczorem...
Asiul78 dzięki za wsparcie
Rudy kocie szczerze mówiąc nie słyszałam o diecie proteinowej. Tak serio to się boję, że jak zacznę się rozczytywać w tych wszystkich sposobach na schudnięcie, to wpadnę w taką "dietową pętlę" i co chwila się będę na coś innego przerzucać, a tego nie chcę.
Ta norweska, na której jestem, w zupełności mi odpowiada i coraz bardziej się przekonuję do pomysłu kolejnego tygodnia na niej...o ile grejpfrutowa wysypka mnie nie zniszczy
A potem posłucham Waszki i się pobawię z MM. Poczytałam dość sporo, może nawet książkę nabędę, ważne, że dowiedziałam się, że nie tylko IG jest ważny. Równie istotny, jeśli nawet nie bardziej, jest LG czyli ładunek glikemiczny. Jak ktoś będzie ciekawy to podam szczegóły.
A teraz zabieram się za tzw. lunch
-
MM się sprawdza, a mnie dieta proteinowa odrzuca. Moim zdaniem nie powinna być stosowana bez kontroli lekarskiej, bo jak to jeść same proteiny, co za bzdura, gdzie tu zdrowie???
organizm potrzebuje o wiele wiecej niż białko....
-
Witaj 
Ja chyba mam podobną dietę aktualnie, lecz nie norweską, a duńską/kopenhaską/na poprawę przemiany materii czy jak jej tam. Moja trwa 13 dni, jestem na 7-mym i zgubiłam już 4 kilo. Są właściwie bardzo podobne, tylko u mnie jest mniej jajek, wiecej mięsa, ryb - za to nie ma na szczęście grejpfrutów, bo ich nie cierpię
Za to jajka uwielbiam i prawie nigdy mi się nie przejadają, wiec może kiedyś spróbuję i norweskiej.
Co do wysypki zastanawiam się, czy organizm po prostu nie wydala toksyn? Mi kiedyś na początku diety, jak najbardziej zdrowej, wyłaziły krosty i według lekarza było to właśnie pozbywanie się toksyn po niezbyt zdrowym stylu odżywiania się.
-
Dziś zaczęłam dietę jajeczną ,przejrzałam wszystkie fora na temat tej oto dietki w poszukiwaniu informacji o rezultatach. Mam pytanie czy ktoś rozpoczyna ja ze mną ? I jeśli już byliście na niej , jaki wasze opinie i rezultaty ?
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ORIGA- slonko gdzie jestes?
-
Hej Jestem Julka mam 19lat mój wzrost to 159a waga 72kg jestem mała i gruba pomózcie mi schudnąc bo ja juz nie daje rady co to jest za dieta jajeczczna czy faktycznie ona cos daje po ilu widac juz jakes rezultaty czy cwiczenia cos daja hm ja nie nawidze cwiczyc ale jak juz cos to sie zmusze do teg odp z góry dzieki
-
schudnac 20kg
hej jestem Justyna!!!Słuchajce mam 159wzrostu i waze 72kg wiecie jak wygladam jak piłka na plaze!!!!odpowiedzcie mi co to jest za dieta jajeczna czy cwiczycie jeszcze do niej i po ilu widac rezultaty z góry dzieki
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów