-
Odp: co zrobić żeby się znowu udało
Piękny dzionek 
Miłego spacerku, ja też się jeszcze wybieram
-
witaj ;*
oj jak Ci zazdroszczę, że juz powoli przestawiasz się na utrzymywanie diety, no ale mam nadzieję, że kiedyś i mnie to spotka
Miłego spacerku i wieczorku życzę ;*:*
-
dziękuję spacer był godzinkę później jeszcze podlewałam ok godziny ogródek i poszłam pieszo do sklepu więc troche polatałam
-
No wszystkie wczoraj sporo ruchu miałyśmy,no i dobrze :0 ) A u mnie popadało,wiec w ogródku wszystko pięknie rośnie,szczególnie zielsko,a zrobiony w nowym miejscu ,na ugorze- wiec wszelkiej maści chwasty z ziemi wyłażą!!!!
Pięknie,Ty już odchudzona,teraz tylko mądrze jeść i dużo się ruszać i śliczną figurkę jak najdłużej utrzymywać 
Buźka z rana
*
-
no chyba nie dokońca podobna idealna waga dla mnie to ok 54 kg załamałąm się wczoraj jak to zobaczyłam ale nie wiem czy wogóle mi sie to uda w sobote ważonko ale chyba troche się zatrzymało ostatnio a na wygląd to mi sie wydaje że nie jest w pewnych partiach za dobrze 10 kg temu było źle ale teraz też zachwycona nie jestem chyba jakaś głupia jestem najbardziej wkurzają mnie uda nie wiem co z tym zrobić bo łydki mam umięśnione więc wszelkie ćwiczenia na nogi musze ograniczać bo strasznie przyrastają mi mięśnie
-
-
Wpadłam żeby sprawdzić jak Ci idzie i widze że idzie nieżle gratulacje
-
elo elo ;*
zgadzam się z Mileną, żadna kobieta chyba nie powie, że super wygląda i nic by w sobie nie zmieniła, chyba się jeszcze taka nie urodziła , już taki nasz los
a co do ud to może jakieś balsamiki ujędrniające itp ja Ci powiem, że codziennie ładuje tego kupe na siebie i może to tylko wmówienie sobie czegoś ale widzę różnicę i to dużą
Buziaki i miłego dzionka, zajrzę wieczorkiem ;*
-
kochana ALISZJO
coś nie chce mi się wierzyć że naprawdę żle wyglądasz!!!! przy takiej wadze musisz być super laską!!!!!!
pozdrawiam
-
oj dziekuje
ale myśle że brakuje mi brakuje żeby było super ale nie mówie że jest źle najgorzej że teraz co do smarowanka smaruje codziennie z serii ziajki balsamem od 4 miesuięcy bardzo regularnie jest troszkę lepiej ale ja myśle że to moja zwykle siedząca praca daje o sobie znać
no ale co zrobić taki urok w pracy stojąca chodzącej to tylko żylaków sie dorobiąłm na jednej nodze naszczęście w miare szybko zaaragowałąm i sa nie wiele widoczne i tak źle tak nie dobrze
Uprawnienia umieszczania postów