Oczywiście jak narazie idzie super, bo jestem w pracy i nic więcej nie wziełam do jedzenia oprócz tego co "Bóg przykazał". Zobaczymy co będzie w domu, ale nastawiam się, że będzie dobrze :-)
Oczywiście jak narazie idzie super, bo jestem w pracy i nic więcej nie wziełam do jedzenia oprócz tego co "Bóg przykazał". Zobaczymy co będzie w domu, ale nastawiam się, że będzie dobrze :-)
MOJA DROGA KRZYŻOWA:-)
Tu sobie "dukam":-)
od 8.03.2010 walczęDIETA DUKANA I faza: ***1dzień 55,5kg ***2dzień 55,0kg ***3dzień 54,3kg
mała a kiedy to zareczynki były?bo tu widze przyszły maz hihihih
albo ja nie pamietam :P
milego wiczorku
![]()
Żadnych zaręczyn nie było, bo po co? :P WIem, że to Ten jedyny :-)
Dziewczyny, dieta w pi***. Jutro od nowa. To co :-)
od 8.03.2010 walczęDIETA DUKANA I faza: ***1dzień 55,5kg ***2dzień 55,0kg ***3dzień 54,3kg
Najważniejsze, że WIESZ
Trzymam kciuki za jutrzejsze dietowanie
Dobrej nocy!
Kończę ten fatalny dzień pod względem jedzenia, a pod innymi względami był całkiem całkiem.
9,5h w pracy, później 2h snu i 4h z Kubusiem ( co cieszy najmocniej). Dziś byliśmy oglądać mieszkanie, bo zamierzamy razem zamieszkać... Już się nie mogę doczekać, tylko ceny nieruchomości oczu nie cieszą :P
Życzę Wam wszystkim dobrej nocy!
Od jutra dam chyba radę :-) Nie może być tak, że Wy tylko chwalicie się sukcesami, ja też muszę.
hihihih no to naparwde powazne plany i supertrzymam kciukiz a znalezenie fajnego lokum i w miare w niezlej cenie hihihih
milego dnia i dietkowego
![]()
Asiu, mieszkanie teraz to kolosalna kwota. Może i u mnei w mieście są tanie, bo 3550zł/m2, ale tak czy siak są drogie :-)
Ja mam swoje wymarzone mieszkanie tylko coś Jakuba nie mogę do niego przekonać :-/
Tak sobie myślałam, że w nagrodę za miesiąc diety dokończę sobie u mojego sztukmistrza tatuaż, który zaczełam robić w październiku
A poza tym, to dziś jak narazie nie zjadłam nic zakazanego i jakoś nawet głodu nie czuję. Może dziś nie będzie katastrofy?
Trzymam kciuki za znalezienie mieszkanka
A w jakim mieście mieszkasz? Bo ceny dosyć niskie są u Ciebie
Tutaj mieszkanie to kolosalna kwota
Dlatego my z D. wolimy zaczekać trochę i od razu dom postawić. Zwłaszcza, że ziemię już mamy
Milego dnia życzę
![]()
Ostrów Wielkopolski. Przyszły Mąż uważa, że taka cena to strasznie dużo. On chciałby kupić pół bloku za 5.000zł, a później jechać do byle jakiej galerii handlowej i kupić t-shirt za 300zł. Cały On :-)
Wklejam link do mojego wymarzonego lokum :-)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czyż nie jest piękne i tanie jak barszcz? :-)