wpadam podopingowac!!...co do lokum...to ja bym chcial DOMEK z ogrodem.....ale to moze za 10 lat...eh..buziaczki wtorkowe
wpadam podopingowac!!...co do lokum...to ja bym chcial DOMEK z ogrodem.....ale to moze za 10 lat...eh..buziaczki wtorkowe
hej
na starym forum było tyle wpisów i odpowiedzi ze nie pamiętam cie kochana ale myslę ze to nie przeszkodzi w wspieraniu sie nawzajem 5 kg czy 30 kg do zrzucenia nie ma znaczenia ważny jest cel : SCHUDNĄC a to jest najwazniejsze
lokum bajka choć ja tez wolałabym dom
można postawic dom metoda kanadyjską za 300tys pod klucz więc jest się nad czym zastanawiac
pozdrawiam
trzymaj sie diety
Jak narazie dietka super.
ŚNIADANKO: Activia i jabłuszko- duże
II ŚNIADANKO Jogobella light i łyżką płatków owsianych
PRZEKĄSKA: jabłko
OBIAD (ok.17.00): zupka warzywna może z kurczakiem albo jajko z sałatką
Ja myślałam o domku, ale... wychodzimy z Kubą do pracy rano po 7.00, wracamy około godz.18.00... Kto będzie kosił trawę, przycinał tuje i zamiatał chodniczki? :-) Dla mnie dom jednorodzinny będzie jedynie utrudnieniem. Mam sporo przemyśleń na ten temat tylko kasy nie mam :P
MOJA DROGA KRZYŻOWA:-)
Tu sobie "dukam":-)
od 8.03.2010 walczęDIETA DUKANA I faza: ***1dzień 55,5kg ***2dzień 55,0kg ***3dzień 54,3kg
Dziękuję za wszystkie Wasze odwiedziny, to bardzo miłe!
Kulko, na czym polega metoda Kanadyjska?
300tys. pod klucz+ działka+ wnętrze= 500tys. minimum...
od 8.03.2010 walczęDIETA DUKANA I faza: ***1dzień 55,5kg ***2dzień 55,0kg ***3dzień 54,3kg
Jasne, że trzeba realizować i kupię to mieszkanie. Chce mieć swój kąt i swoje życie.
Z kasą chyba nie będzie tak źle...muszę zaglądnąć do skarpety i rozbić świnkę skarbonkę :P
Własny kąt i własna wygodna kanapa - to dwie najważniejsze rzeczyA jak tam dzień mija? Jak dietkowanie?
Pozdrawiam
Secretive milo cie widziec po tylu latach![]()
Fajnie ze wrocilas
Mi tam sie dobrze mieszka z rodzicami.. wprawdzie tylko w weekendy bo tak to sama siedze na studiach i mi smutno![]()
hej secretive
Widze, ze mamy podobny cel. Jak skoncze swoja diete pomyslnie chce zrobic drugie tattoo ;] Takze trzymam kciuki za Ciebie. Dasz rade
Mieszkanko super
Wzne jest zeby dazyc do swoich marzen![]()