witaj w klubie
a synek wyzdrowiał już?
mnie tylko wczoraj brzusio bolał ale może to nie była jelitówka nie wiem choć jak napisałaś że zaczęło cię boleć po obiedzie to tak podobnie jak u mnie
witaj w klubie
a synek wyzdrowiał już?
mnie tylko wczoraj brzusio bolał ale może to nie była jelitówka nie wiem choć jak napisałaś że zaczęło cię boleć po obiedzie to tak podobnie jak u mnie
Mam nadzieję, że ze zdrówkiem juz oki![]()
Witam\Co tam Karinko po weekendie???
Będzie suwaczek jak będzie mniej niż 80
buziaki![]()
Dzis lecimyZa 5h a ja nie jestem spakowana!szok!!ja zawsze sie pakuje na tydzien wczesniej, no ale nic. Mialam nadzieje za zakup ciuchow jakis i nic wczoraj nie znalazlam, chodzilam po sklepach od rana 11 do 20 wieczorem i jedyne co kupilam to zwykle jeansy, zupelnie zbedna torebke i kurtke, taki zakiecik skorzany w zasadzie, a zadnej bluzki czy sukienki na wyjscie dalej niemam. W sumie to po tylu mierzeniach stwierdzam ze dalej jestem za gruba i w niczym ladnie nie wygladam, bede szla w jeansach i jakas bluzke moze w Pl kupie. Skonczylam wywody na temat zakupow
Przez ostatnie 3dni moj jadlospis byl bardzo ubogi, bo mialam problemy z brzuchem, dzis wkoncu obudzilam sie glodna, jakbym tydzien nie jadla i zjadlam platki na sniadanie.
Waga 68.60 i mam nadzieje ze jak wroce nie bedzie tak tragicznie, bo tam niemam wagi i niemam tez zamiaru liczyc kalori!! Postaram sie jesc w miare inteligentnie ale niczego nie obiecuje
Interent u mamy jest wiec pewnie wpadne poczytac
buzka
oj to już ci tak niewiele zostało 4 kg szybko zleci![]()
KArinko ja mam to samowięc nie przejmuj się
Spakowac mozna się nawet w 15 minutzobaczysz, jak czas Cię popędzi
Buziam
Będzie suwaczek jak będzie mniej niż 80