Bardzo ladny planRealizacja , bedzie super
![]()
Bardzo ladny planRealizacja , bedzie super
![]()
Oglądałam wczoraj zdjęcia jak ważyłam 90kg....niby i tak dużo ale o ile lepiej wyglądałam....i tak ładnie moja buzia wyglądała....i ładny uśmiech....ech a teraz nie mogę patrzeć na siebie na zdjęciach
Oby to się szybko zmieniło.![]()
Ostatnio edytowane przez n_ela110 ; 06-07-2009 o 13:37
Stracić 35kg! damy jedzą mało - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa waga 125kg najniższa 70!
Ciało jest duszą kobiety
Nienawidzę określenia "puszysta"!
Musisz siebie lubić nawet teraz jak ważysz więcej! Podstawa to wysoka samoocena, a jak waga spadnie to będziesz się lubić podwójnie![]()
no z tą samooceną to teraz słabo....wtedy właśnie przed ślubem dzięki komuś...lubiłam siebie... wtedy tak naprawdę w pełni akceptowałam się choć waga pokazywała 90kg..... a że mi się przez rok przytyło 25/30kg i mąż zaczął być uszczypliwy i kompletnie oddaliliśmy się od siebie a do tego doszły jeszcze jego "przyjaciółeczki" na necie to moja wysoka samoocena została zdeptana......
Później postanowiłam zapisać się na taniec brzucha....tam o mało się nie popłakałam na kilku treningach....
Dziś jest już trochę lepiej.... ale nadal siebie nie lubię.
Ciało jest duszą kobiety
Ostatnio edytowane przez love_kanye ; 16-07-2009 o 23:32
Ale MY Cię lubimy, więc nie masz wyjścia i musisz polubić się sama też.
Ostatnio miałam taką sytuacje w pociągu, ja i moje 85 kg, kompleks jak diabli, bo te boczki i brzuch ze spodni wychodzą, a na przeciwko laska ze 40 kg większa ode mnie. I co? Ja zakompleksiona doopa, a ona pomimo swojej wagi widać było, że pewna siebie! Było mi strasznie głupio i jej ... zazdrościłam
Nic tylko wiara w siebie czyni cuda, a mąż jeszcze zobaczy i psiapsiułeczki netowe, które nie mają co ze sobą zrobić pójdą w kąt. Życzę Ci, żeby ten łobuz przejrzał na oczy. Nie jesteś z tym sama, masz nas, a my Ci pomożemy!!!
No trzymaj się, głowa do góry, cyc do przodu![]()
Kochana parę miesięcy i znów będzie 90kg, a za jakiś czas jeszcze mniej. Dopiero będziesz laska! Walczymy, walczymy. Nie jest kolorowo, ale kto nie da rady jak nie my w końcu nie??? Twarde baby jesteśmy!!!![]()
Lilijanna, JameraKochane jesteście a ja tak dziś spie...yłam! Zero ruchu i ciągłe chodzenie do lodówki
koszmar jakiś! Ale od rana miałam paskudny humor....chyba zestresowała mnie praca.......
Jutro jak tylko otworze oczy od razu robię rozgrzewkę, później z piesem na spacerek no i ćwiczonka.
Później jadę za na zakupy więc jakieś 2/3 godziny chodzenia między półkami siię szykuje
Jutro będzie lepszy dzień!
OBIECUJĘ
p.s : jak tylko nadeszła wiosna to w moim mężu nastąpiła zmiana, zupełnie jakby ktoś go podmieniłoszalał troszkę na moim punkcie. A rok temu nawet....ech szkoda słów. Dobrze że jest lepiej- o niebo lepiej!
A te ciziunie już nam nie zagrażają
A jako torturę dla samej siebie i motywację wklejam zdjęcie z zeszłego roku- waga 115? albo więcej. czyli duzej roznicy nie ma
Niech mnie to jutro od rana straszy
Ostatnio edytowane przez n_ela110 ; 06-07-2009 o 20:08
Ciało jest duszą kobiety
Masz rację Kochana. Takie motywowanie jest potrzebne. Gdy tylko spojrzysz na to zdjęcie uświadomisz sobie, że już nigdy taka nie chcesz być. Trzymaj się!![]()
P.S. Ja sobie zrobiłam zdjęcia w samej bieliźnie przy wadze 84kg. Jak ujrzę 74kg zrobię sobie następne. I wtedy to dopiero będę miała motywacje do działania aby chudnąć dalej![]()
trzymam za słowo, że jutro więcej ruchu i dzień dietkowy, bo jak nie to
:P
ja sobie zrobiłam zdjęcia w samej bieliźnie z moją początkową wagą i skasowałam bo nie mogłam patrzeć![]()