Witam, po raz kolejny powracam na forum i tym razem wezmę czynny udział w forum. Przedtem tylko czytałam i zazdrościłam Wam efektów, próbowałam różnych diet i po tygodniu rezygnowałam :/ nie miałam dość silnej woli i determinacji żeby wytrwać niestety... gdybym kiedyś doprowadziła odchudzanie do końca, dziś byłabym szczupła...
No ale niedawno przyszedł moment kiedy powiedziałam sobie dość i poszłam do dietetyka. Pani dietetyk podeszła bardzo profesjonalnie do zadania ułożyła mi super dietę, po której nie jestem głodna (choć dopiero jestem na niej 10 dni) i dobrze się czuję: jestem pełna energii i nie jestem ospała tak jak kiedyś![]()
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie kontrolnej i okazało się, że w tydzień schudłam 3kg i w biodrach ubyło mi 3cmCieszę się bardzo i mam nadzieję, że będzie tak dalej, ale też mam obawy, że to tylko początkowa "euforia" organizmu i ze wszystko się zatrzyma. Dlatego też jestem tutaj, zeby mieć wsparcie osób, które rozumieją co znaczy walczyć z nadwagą i być na diecie...
A teraz trochę faktów:
Wzrost - 167cm
Waga wyjściowa - 92kg
Obwód bioder - 125 cm :/
Po tygodniu diety:
Waga - 89kg
Biodra - 122cm :/
właśnie biodra są moim największym problemem - mam figurę gruszki, góra jest w miarę ok, a biodra i tyłek tragedia...
Mam nadzieję, że zostanę tu przyjęta i pomożecie mi wytrwać w trudniejszych momentach. Pozdrawiam![]()