Witam wszystkich
To chyba mój 10 powrót na forum, ale tym razem nie wracam z jojo, wręcz przeciwnie, jestem już na finiszu odchudzania, co jest najtrudniejsze, dlatego potrzebuję Waszego wsparcia, które niejednokrotnie pomogło mi w trudnych chwilach.
Dwa słowa o mnie: mam 20 lat, jestem studentką kosmetologii (teraz będę na II roku), odchudzam się odkąd pamiętam, ale zaczęło mi to wychodzić dopiero rok temu.
Z wagi 73kg udało mi się zejść do 58 kg, ale po ostatnich lipcowych wyjazdach wróciłam z 2 kg więcej. Jednak jeszcze całe 2 miesiące wakacji przede mną dlatego w nowy rok akademicki zamierzam wkroczyć z ciałem o jakim zawsze marzyłamPrzez dwa miesiące zamierzam intensywnie ćwiczyć, żeby wymodelować ciałko i troszkę je umięśnić. Mam w domu sporo sprzętu (orbitrek, rowerek stacjonarny, suche wiosło, bieżnię, stepper, piłkę stabilizacyjną i hantle) dlatego sprawa będzie ułatwiona. Dietę odchudzającą (zdrowe 1200-1300 kcal) zamierzam stosować jeszcze może tylko przez miesiąc, a potem zacznę z niej powoli wychodzić.
Największy problem zawsze miałam z brzuchem, jestem typem jabłka. Nawet przy wadze 58 kg nie był on idealnie płaski. Ale wszystko jest do zrobienia![]()
Tu moje zdjęcia z przed i (prawie) po dietce
Waga 73/72 kg (rok temu):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Waga 58-59 kg, zdjęcia z lipca z warsztatów wokalnych i wyjazdu nad morze:
No i zdjęcia zrobione dzisiaj rano, bardzo kiepskiej jakości bo z komórki, ale widać na nich dokładnie, że muszę szczególnie zająć się brzuchem
No to do dzieła, zaczynam od zaraz i mam nadzieję, że znajdzie się kilka dobrych duszyczek, które będą mnie wspierać
Buziaki i miłego dnia![]()