Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Minuit i wojna z tłuszczem ;)

Awatar minuit
    minuit jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    1

Talking Minuit i wojna z tłuszczem ;)

hej
    Jestem Magda, mam 161cm wzrostu i ważę 64kg. Niby tragedii nie ma, jednak cały ten zbędny tłuszcz siedzi sobie na brzuchu, co nie jest ani ładne, ani zdrowe. Odchudzać zaczynam się po raz milion któryś, po milion którymś jojo. Na forum byłam już wcześniej, ale pisałam w innym dziale, teraz postanowiłam przenieść się tutaj. Forum zawsze mnie motywowało

Tym razem nie chodzi tylko o schudnięcie, ale też o to, by zacząć się zdrowo odżywiać. Od 5 miesięcy jestem wegetarianką, na początku starałam się jeść zdrowo, ale potem zaczęły się wakacje i od tamtej pory moja dieta wygląda tragicznie, same słodycze, kanapki, tosty itp. Przytyłam 3kg i zapewne nabawiłam się wszelkich możliwych niedoborów. Skoro już nawet moja rodzinka sugeruje, że powinnam przystopować z jedzeniem, bo brzuch mi rośnie i straszą badaniami krwi (zgodzili się, żebym była wege tylko pod warunkiem, że jeśli będę miała złe wyniki to wrócę do jedzenia mięsa) to znaczy, że za dobrze nie jest

Odstawiam słodycze, białe pieczywo, słodzone napoje, zupki z proszku itp. Będę jeść więcej warzyw i owoców, pełnoziarnistych produktów i ogólnie zdrowych rzeczy. Myślę, że tak ok 1500kcal dziennie będzie ok. Postaram się ćwiczyć, chociaż czasem może być ciężko z czasem Kiedyś chodziłam na fitness, ale teraz musiałam zrezygnować, bo mam strasznie beznadziejny plan, prawie zawsze wracam do domu o 17 i muszę się brać za naukę Ale postaram się chociaż te pół godziny dziennie znaleźć i trochę w domu poćwiczyć

Na razie to by było na tyle Mogę liczyć na Wasze wsparcie?

Awatar kajaking
    kajaking jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: Minuit i wojna z tłuszczem ;)

Hej

1 500 kcal dziennie to niezły pomysł, chudnąć będziesz chyba bardzo wolno - ale to powinno Cię uchronić przed jojo A na fitness możesz zawsze chodzić w weekendy, tylko musisz znaleźć klub, w którym sprzedają karnety na ilość wejść a nie na określony czas, bo inaczej to finansowo będzie to zupełnie nieopłacalne

Powodzenia i wytrwałości!!!!)))

Awatar minuit
    minuit jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    1

Wpadłam tylko na chwilę na forum, żeby napisać, że pierwszy dzień diety jak na razie ok Strasznie zalatany dzień dzisiaj miałam, zaraz będę się na połowinki szykować potańczę to trochę kcal spalę

kajaking nie dziękuję żeby nie zapeszyć

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez minuit Zobacz posta
    Odchudzać zaczynam się po raz milion któryś, po milion którymś jojo
    skąd ja to znam powodzenia !!!

Neftis jest nieaktywny Znany na forum

Witaj Minuit... Obecuję wpadać do Ciebie i motywować... Tak jak Ty jestem wegetarianką - z tym, że ja od pięciu lat... Powiem Ci, że moje wyniki badań nie są złe... A od prawie dwóch lat jestem ciągle na diecie (poza chwilami, kiedy dopada mnie jojo...)... Trzymam za Ciebie kciuki...

Awatar kajaking
    kajaking jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

I ile kcal wytańczyłaś?

Neftis jest nieaktywny Znany na forum

Minuit... Co to ma być za brak odzewu... Chyba trzeba będzie na Ciebie nakrzyczeć... No, chyba że Twoja nieobecność jest spowodowana wyjątkowo udanymi połownikami...

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Przyszła i poszła pewnie na wyżerkę

Uprawnienia umieszczania postów